Pa tko bi rekao?

Ljubio je čak i najpoznatiju prsatu plavušu, a lista njegovih zgodnih ljubavnica veća je i od poznatijih zavodnika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

David Spade na glasu je kao jedan od najvećih holivudskih šarmera, a sudeći prema njegovoj listi žena, nije gubio vrijeme.

Glumac David Spade kod nas je najpoznatiji po ulozi Russella Dunbara u seriji "Rules of engagement" (Pravila igre), no svoj talent pokazao je u brojnim holivudskim filmovima i TV serijama. Dok je u medijima poznat i zbog svog rada, najviše prašine podigao je vezama s brojnim ljepoticama. Spade je na glasu kao jedan od najvećih zavodnika u Hollywoodu, a s obzirom na listu djevojaka koje je ljubio bit će vam jasno i zašto.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson - 2 "Poprilično jednostavna" Pamela Anderson otkrila je pratiteljima tajnu svog besprijekornog prirodnog izgleda, evo čime je zamijenila šminku

Jedno je sigurno - David Spade voli samouvjerene žene, a često su zgodne plavuše. Jillian Barberie jedna je od njegovih bivših djevojaka. Ona je detalje o njihovoj vezi ispričala 2009. godine u jednoj emisiji. Oglasio se i glumac te je priznao da su kratko bili par 2005. godine, no ništa se ozbiljno iz toga nije izrodilo.

Pamela Anderson nikada nije tajila da voli zanimljive muškarce, a jedan od sretnika bio je i Spade. Par se spetljao jednom prilikom u Las Vegasu te su zajedno proveli nekoliko besanih noći. Kako kažu, što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu, tako da previše detalja o njihovoj aferi i ne znamo. Glumac je ljubio i australsku glumicu Nicky Whelan, a viđali su se godinu dana, od 2007. do 2008. godine. Fanovi su bili oduševljeni što su izdržali i toliko.

Glumica Sara Foster potpuno je Spadeov tip žene te oni na nije ostala imuna na njegov šarm. Njezina popularnost počela je rasti početkom 2000-ih godina, što je primijetio i glumac te su kratko hodali 2004. godine. Oboje tvrde kako veza nije bila ništa ozbiljno, a Spade nije gubio vrijeme te je odmah pronašao novu ljubav.

Jasmine Waltz britanska je zvijezda reality showa te unatoč tome što nije svjetski poznata glumcu je zapela za oko. Kratko su se 2011. godine viđali na romantičnim večerama, no sve je prestalo prije nego što su stigli i potvrditi svoju vezu. Jedna od njegovih ljubavnica bila je i Tara Reid. Ljepotica koju pamtimo kao glumicu i manekenku inače je jako izbirljiva u vezi muškaraca, stoga su brojni bili iznenađeni kada se našla u zagrljaju holivudskog šarmera. Sve je potrajalo tek nekoliko tjedana, no ipak se našla na njegovoj listi.

Da David Spade voli holivudske plavuše, dokazuju brojne njegove veze, a nije mogao zaobići Heather Locklear. Zgodna glumica u jednom je trenutku bila najpoznatija žena na svijetu te je uglavnom poznata po tome da voli rokere. Nakon što su se ona i Tommy Lee rastali te prije nego što se udala za Richieja Samboru, imala je kratku aferu s, naravno, Davidom Spadeom. Predah od rock zvijezda glumici nije trajao dugo, no dovoljno da Spade podeblja svoju listu ljubavnica.

Između brojnih žena dobio je i kćer

Jillian Grace jedna je od žena koja mu je najduže ostala u životu, i to zbog toga što zajedno imaju kćer. Hodali su 2007. godine, a iako nikada nisu bili vjenčani, David uvijek pronađe vremena za svoju obitelj. Jillian i David u dobrim su odnosima, a on često ističe kako mu je kći najvažnija žena u životu.

Spade u svom ljubavnom pohodu nije zaobišao ni postavu serije "Kućanice", a srce mu je nakratko ukrala Nicollette Sheridan. Britanska glumica bila je u vezi sa Spadeom 2008. godine, u nekoliko navrata paparazzi su ih uhvatili, no ni ta veza nije bila dugog vijeka.

Manekenka Caprice Bourret krasila je više od 250 naslovnica brojnih časopisa, stoga ne čudi da je uhvatila i pozornost holivudskog šarmera. Nije bio problem što je dosta viša od njega, a par se kratko viđao početkom novog milenija. Nakon toga glumca su povezivali s Kristom Allen, a par je planirao pokrenti vlastiti show. Sve je neslavno završilo jer je Krista glumca tužila za milijun dolara nakon što su im propali planovi.

Naya Rivera glumila je u seriji "Glee", a 2017. godine snimili su je kako izmjenjuje nježnosti s Davidom Spadeom u bazenu. Nikada više nismo ih vidjeli zajedno. Brittany Daniel glumica je koju ste sigurno uhvatili u brojnim filmovima, a 2001. godine uhvaćena je i u zagrljaju zvijezde ovog teksta. Par je pokušavao održati vezu u nekoliko navrata, no posljednji su put prekinuli 2014. godine i nisu se više mirili.

Lara Flynn Boyle u vrijeme svoje najveće popularnosti također je bila jedna od djevojaka koje su oduševile popularnog glumca. Hodali su cijelu 1998. godinu i sve se činilo u redu sve dok Jack Nicholson nije došao u priču i ukrao Laru Davidu.

Kaitlynn Carter jedna je od rijetkih djevojaka koja nije glumica, a svejedno se našla u Davidovu zagrljaju. Par je bio blizak 2012. godine, no nikada nisu potvrdili vezu. Carmen Electra, Julie Bowen, Charlotte McKinney, Jennifer Rubin, Bobbie Phillips i Teri Hatcher samo su neke od djevojka za koje nikada nije bilo potvrđeno da su bile s Davidom, no oko njih je bilo dosta dima, a možda i vatre.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene