put do zvijezda!

Ni u snu nije mogla pomisliti da će kao pljačkašica osvojiti svijet, a ova zgodna brineta već je godinama u zagrljaju jednog kolege

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ursula Corbero trenutačno je jedna od najpopularnijih glumica na svijetu zahvaljujući seriji "La casa de papel", a istražili smo čime se dosad sve bavila.

Španjolska glumica i manekenka Ursula Corbero proslavila se zahvaljujući hit-seriji "La casa de papel", čija je posljednja sezona na male ekrane stigla prije nekoliko dana i iznenadila sve obožavatelje razvojem radnje.

Pogledaj i ovo showbuzz Svi ga znate kao profesora! Pokretačka snaga omiljenih lopova s malih ekrana zapravo je čovjek koji vješto krije sve detalje o svom privatnom životu

32-godišnja Corbero rođena je u Barceloni, a već kad je bila djevojčica, zanimala se za glumu. Imala je šest godina kada se prvi put našla pred kamerama, a glumila je u jednoj španjolskoj reklami. Prvu veću ulogu dobila je s 13 godina, a u međuvremenu je uz glumu pohađala satove flamenca i jazz-plesa. Kada je završila školu, preselila se u Madrid kako bi ostvarila glumačku karijeru, a nedugo zatim je dobila ulogu u TV seriji "Física o Química".

Pojavila se u nizu serija i filmova, a za svoje je uloge nerijetko dobivala i nagrade u Španjolskoj. Uloga života definitivno joj je ona djevojke Tokio, naratorice serije "La casa de papel". Serija je u kratkom roku pokorila čitav svijet, a Corbero se u tom trenutku počela smiješiti i holivudska karijera. Prvu ulogu u seriji na engleskom jeziku dobila je 2018. godine, no nastavila je glumiti i u matičnoj državi. Pojavila se i u spotu za pjesmu J Balvina, Due Lipe i Bad Bunnyja "Un Día (One Day)".

Španjolski mediji Ursulu prate već dugi niz godina, a njezin privatni život prvi je put došao pod radar medija 2008. godine, kada se zaljubila u glumca Israela Rodrigueza, s kojim je bila u vezi dvije godine. Ljubila je jedno vrijeme i tenisača Feliciana Lopeza, a zatim je tri godine bila u zagrljaju glumca i modela Andresa Velencosa. Od 2016. godine je u sretnoj vezi s kolegom Chinom Darinom, s kojim se upoznala na setu serije "La embajada". Argentinac i lijepa Španjolka posljednje dvije godine zajedno žive u Madridu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita)

Corbero je prije nekoliko dana u jednom intervjuu komentirala kaako joj je uloga Tokio u seriji "La casa de papel" promijenila ne samo karijeru već i čitav život. "Mislim da će ta serija promijeniti sve za cijelu ekipu, koja je toliko godina zajedno radila na setu. Svašta nam se dogodilo i sve su to lijepe stvari", rekla je Ursula u intervjuu. Dodala je kako nije očekivala što će se dogoditi. "Još uvijek nisam potpuno svjesna što mi se sve događa. Javljaju mi se obožavatelji od Indije do Brazila. Tokio me promijenila u svim smjerovima", zaključila je glumica.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić nastupa pred publikom(Foto: Dnevnik.hr) Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Zdravko Čolić (Foto: PR) +0 Zdravko Čolić (Foto: PR) Celebrity Zdravko Čolić iznenadio sve priznanjem da je ljubovao s članicom nekad najpopularnije grupe na svijetu

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +1 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene