A bila je ogromna zvijezda

Kako je ova influencerica lažirala raskošan život i dizajnersku odjeću? Prevarila je čak tri milijuna pratitelja, sve je pomno osmislila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Song Ji prevarila je čak tri milijuna pratitelja na društvenim mrežama i brojne modne brendove, dok se zapravo hvalila lažnjacima i lažnim luksuznim životom koji je navodno vodila.

Korejska influencerica Song Ji, poznata i po nadimku Freezia, bila je sve do prije nekoliko tjedana jedna od najvećih zvijezda svoje zemlje, a onda je otkrivena prevara koju je pomno osmislila.

Popularnost ove 25-godišnjakinje naglo je porasla nakon što se pojavila u jednoj južnokorejskoj emisiji za upoznavanje "Single's Inferno", nakon čega su je na društvenim mrežama počeli pratiti milijuni ljudi koji su se divili njezinim skupocjenim i dizajnerskim stvarima, kojima se hvalila na sva zvona. Međutim, njezina je popularnost pala jednako brzo kao što je i narasla, i to nakon što je otkriveno da su luksuzni predmeti kojima se razmeće zapravo lažni.

Štoviše, ne samo da je Song Ji nosila krivotvorenu dizajnersku odjeću u emisiji u kojoj se pojavila već je otišla i korak dalje snimajući sponzorirane objave na Instagramu i YouTubeu, a sve s lažnim proizvodima. Tako se u jednom videu pohvalila krivotvorenom Diorovom torbicom, kao i krivotvorenim parfemima.

Iako nije neuobičajeno da influenceri preuveličavaju svoje živote, njezino je lažno predstavljanje posebno pogodilo čak tri milijuna obožavatelja koji su je pratili jer se cijeli njezin imidž temeljio na bogatstvu i privilegijama.

Song Ji se tako hvalila kako živi u Seoul Forest Trimageu, koji je na glasu kao jedno od najpoželjnijih stambenih kompleksa u toj zemlji i omiljen među K-pop idolima i slavnim osobama. Navela je i da je pohađala jednu od najboljih škola u Koreji, Sveučilište Hanyang, što je samo doprinijelo njezinoj popularnosti u zemlji opsjednutoj obrazovanjem.

No, nakon što je izbio skandal, obožavatelji su je dodatno istražili i otkrili da je pohađala plesni studij na Hanyangu, dok su drugi zaključili da je njezin stan zapravo iznajmljen i da joj ne pripada.

"Ovakvim tempom samo treba izbrisati svoj račun na Instagramu", "Zašto je lagala da je rođena sa zlatnom žlicom u ustima. Sva ta arogantna drskost o tome da bi pobijedila bilo koga u Single's Inferno. S čim? Sa svojim luksuznim markama?", "Ove influencerice plaćaju tisuće za ovakve reklame robne marke, a ona je zapravo počinila prijevaru prikazujući lažnu Dior torbu", "Problem je što je lagala kako bi podigla svoje stavove i zaradila financijsku korist od izrečenih laži. To je prevara, zar ne?" zaključili su njezini donedavni pratitelji na društvenim mrežama.

A oglasila se i ona sama te se za sve prikazane laži pokušala ispričati pratiteljima, ali i poznatim brendovima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝑓𝑟𝑒𝑒𝑧𝑖𝑎 .🌼 (@dear.zia)

"Kao osoba koja sanja o pokretanju vlastitog brenda, duboko ću promisliti o svemu. Sav sadržaj s otkrivenim lažnjacima je izbrisan, ispričavam se i brendovima koji su zbog mene oštećeni", poručila je Song Ji.

Međutim, od isprike je kontroverza samo postala intenzivnija jer je otkriveno sve više i više dizajnerskih lažnjaka koje je pokazivala.

U međuvremenu je uklonila sve objave sa svojih računa na društvenim mrežama, osim rukom napisane isprike na Instagramu i videa na YouTubeu, a čini se da njezin san o pokretanju vlastitog brenda nema više nikakve šanse.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene