Napeto!

Nove uzbudljive scene automobilske jurnjave riječkim ulicama, koje ćemo gledati u holivudskom hitu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rijeka je trenutno glavna lokacija snimanja holivudskog filma "The Hitman 's Wife's Bodyguard".

U sunčanoj Rijeci nastavilo se snimanje holivudskog filma "The Hitman 's Wife's Bodyguard" i to onih napetih, akcijskih scena.

Pogledaj i ovo Salma Hayek (Foto: Profimedia) Nije njima loše! Salma Hayek objavila urnebesnu fotografiju iz Rovinja i dočarala dašak atmosfere s filmskog seta

Za potrebe uprizorenja automobilske juranje neke riječke ulice su zatvorene, a na snazi je i posebna regulacija prometa.

Prve scene u Rijeci snimljene su prije nekoliko dana u noćnim satima, a neke od njih i na riječkoj tržnici koja je nakratko bila "uništena".

Filmska se ekipa u Rijeku preselila iz Rovinja, no bez glavnih zvijezda Salme Hayek, Ryana Reynoldsa i Samuela L.-a Jacksona.

Nakon Rijeke, snimanje bi se trebalo održati na lokaciji zagrebačkog muzeja Mimara te školskog igrališta u Klaićevoj ulici i početkom mjeseca svibnja.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Instagram) Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Profimedia) Idris Elba (Foto: AFP) Idris Elba (Foto: Profimedia) +6 Idris Elba (Foto: Profimedia) Celebrity Najseksi muškarac na svijetu oženio 16 godina mlađu zaručnicu: Raskošna svadba potrajala tri dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene