zavidan izgled

Nitko joj ne bi dao toliko godina: Ima tijelo 20-godišnjakinje, upucavaju joj se dečki kojima može biti mama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sheila Kiss bavi se fitnessom od svoje 30. godine, a ova manekenka danas ima figuru na kojoj joj zavide djevojke duplo mlađe od nje.

Britanka Sheila Kiss (62) dobila je hordu obožavatelja na račun svojih fotografija. Sheila ima tijelo 20-godišnjakinje, zbog čega joj se svi dive.

Kiss je inače iz Birminghama, no posljednjih nekoliko godina živi na Baliju. Istaknula je kako se okrenula zdravom načinu života te fitnessu nakon što je s 30 godina rodila drugo dijete, kćer Shannon (33).

Kaže kako je oduvijek voljela lijepo naglašena tijela, a upravo tim putem je krenula kada je u 40-im godinama počela odlaziti u teretanu kako bi dobila veću mišićnu masu. Danas je poznata i kao manekenka, a njezinom se izgledu dive brojne djevojke diljem svijeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My favorite way to start the day right now. So looking forward to the beaches opening as I'm really a beach girl. My husband is so missing not being able to surf as the pool is definitely not the same. Don't forget to smile everyone.

A post shared by Sheila 🍹🏖✈🌎 (@call_me_a_gypsy) on

Sheila je otkrila tajnu svog uspjeha. Vježba dva sata dnevno, šest puta tjedno. Kaže i kako joj se putem Instagrama javljaju brojni mladići te joj se upucavaju, a ona ih sve redom odbija jer kaže da im može biti majka.

Ovu sve poznatiju 62-godišnjakinju prati preko 55.000 ljudi na Instagramu, a Sheila priznaje i kako joj je posao manekenke dao veliko samopouzdanje. Zbog toga se i posvetila vježbanju, a nosila je brojne revije najviše u Australiji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene