Bivša dječja zvijezda

Prije godinu dana svojom je pojavom plašio sve oko sebe i nije se prepoznao u ogledalu, a sada nitko ne vjeruje da je to on

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shaun Weiss slavi godinu dana bez teških opijata i alkohola koji su ga gotovo koštali života.

Prošlo je godinu dana otkako su fotografije američkog glumca Shauna Weissa sablaznile javnost, i to one koje je objavila policija nakon što ga je uhitila zbog provale dok je bio pod utjecajem teških opijata.

Pogledaj i ovo showbuzz Životni pad Bivša glumačka zvijezda potpuno je propala: Posljednje policijske fotografije šokirale su javnost

Danas 42-godišnji Shaun proslavio se kao dječak u Disneyjevu serijalu "Moćne patke", a prošle je godine ponovno dospio u središte pozornosti nakon što je uhićen jer je provalio u garažu jedne kuće te razbio vjetrobransko staklo automobila koji je ondje bio parkiran, i to dok je bio na metamfetaminima.

Njegova promjena bila je šokantna, a policija je tada objavila i njegovu fotografiju iz 2015. godine kako bi pokazala koliko se promijenio i što mu je droga učinila.

Shaun je prije četiri godine osuđen na 150 dana zatvorske kazne, ali je zbog gužve u zatvoru odslužio samo 12 dana i nakon toga je pušten. Nakon nekoliko tjedana ponovno je uhićen i osuđen zbog posjedovanja metamfetamina, a u zatvoru je proveo 90 dana.

Nakon svega što mu se dogodilo, posrnulom je glumcu odlučio pomoći njegov kolega Drew Gallagher. On dan danas svima pokazuje Shaunov napredak u oporavku i koliko zdravo izgleda. Od jeseni prošle godine ima novi osmijeh i zube nakon što je bio na čak nekoliko operacija kako bi se popravila šteta zbog dugogodišnjeg konzumiranja metamfetamina i drugih opijata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drew Gallagher (@drew.gallagher)

"Prošlog sam Božića pokupio Shauna prvi put i on se prvi put u životu nije mogao prepoznati. Nije imao zube. Dijabetes mu je bio izvan kontrole. Nije mogao mirno sjediti ili otići na spavanje normalno, jedva je mogao hodati. A pogledajte ga sada", napisao je krajem prošle godine. 

A Drew je sada na svom Instagramu objavio najnoviju fotografiju sa Shaunom i pokazao njegovu najnoviju transformaciju nabolje i čestitao mu što je godinu dana trijezan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drew Gallagher (@drew.gallagher)

 "Čestitam ti trijeznih godinu dana, Shaun Weiss! Kakvo je to putovanje bilo, kakav oporavak! Jako sam ponosan", napisao je Drew uz njihovu zajedničku fotografiju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene