Sam ih je odabrao

Evo tko su tajanstvena braća koja iz vida ne ispuštaju Ronalda i Georginu: "Odijevaju se elegantno i izgledaju normalno, ali..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sergio i Jorge Ramalheiro novi su tjelesni čuvari Cristiana Ronalda i njegove obitelji, a sada je otkriveno da je riječ o bivšim vojnicima koji su se borili u Afganistanu.

Nogometaša Cristiana Ronalda i njegovu obitelj štite braća blizanci koji su služili u elitnoj jedinici specijalnih snaga u Afganistanu, prenose strani mediji nakon što su se pojavile nove paparazzo fotografije slavnog nogometaša i njegove zanimljive svite.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

36-godišnji Cristiano je i ranije viđen dok su ga tajanstvena braća čuvala u rujnu, a jedan od blizanaca primijećen je i ranije ovog mjeseca na rođendanskoj zabavi koju je u Madridu organizirala Cristianova trudna djevojka Georgina Rodriguez povodom četvrtog rođendana njihove kćeri Alane Martine.

Prema pisanju Daily Maila riječ je o braći Sergiju i Jorgeu Ramalheiro, bivšim vojnicima koji su se borili u Afganistanu prije nego što su se pridružili jedinici portugalske policije koja štiti suce i političare. Portugalski magazin Flash objavio je pak da je Cristiano unajmio blizance i to nakon što su oni zatražili odlazak na neplaćeni dopust kako bi ostvarili druge interese i da njihov treći brat Alexandre još uvijek radi kao policajac.

Braća potječu iz mjesta zvanog Ansiao u blizini grada Pombala, koji je dva sata vožnje sjeverno od Lisabon, a pridružili su se vojsci nakon što su završili školu i to jedinici specijalnih snaga zvanoj Commandos, koja je osnovana u Angoli 1962. godine. Njihov ratni poklič Mama Sumae preuzet je iz južnog angolskog plemena i prevodi se kao 'evo nas, spremni smo za žrtvu.'

Njihova majka Leonilde, našla se u središtu pozornosti 2004. godine kada su joj se sinovi našli na naslovnicima zbog odluke da zajedno služe svojoj zemlji, a našalila se na taj račun u nacionalnim novinama Correio da Manha: 'Oni dolaze kući svakih petnaest dana samo da operu odjeću.'

"Sergio i Jorge se odijevaju elegantno i izgledaju vrlo normalno. U stanju su stopiti se s gomilom na ulici, ali brzo razmišljaju, vide i djeluju u pravom trenutku", izjavio je anonimni izvor za Flash.

Cristianov sigurnosni tim zapeo je svima za oko kada su ga blizanci ispratili do zračne luke Manchester ususret utakmice njegova kluba protiv švicarskog Young Boysa. Elegantni par, čiji identitet tada nije bio javno objavljen, pomogao je nogometašu s njegovom prtljagom nakon što su ga zajedno dovezli na let.

Tada su se pojavile glasine da će portugalski reprezentativac i njegova obitelj dobiti 24-satnu zaštitu nakon njegovog povratka na Old Trafford, a Cristiano je navodno poduzeo korake da pojača svoju sigurnost nakon što je upozoren da će postati meta za kriminalne bande.

Cristiana su u prošlosti štitili bivši elitni padobranac Nuno Marecos i to dok je još igrao za španjolski Real Madrid, te bivši MMA borac po imenu Goncalo Salgado.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene