Oteo joj pažnju

Reality zvijezda ostala u sjeni svog dečka zbog zanimljivog detalja koji je imao na sebi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Scheana Shay i Brock Davis snimljeni su zajedno na odmoru na Havajima, kamo su se otputili prije rođenja prvog zajedničkog djeteta.

Američka reality zvijezda 35-godišnja Scheana Shay uživa u romantičnom odmoru na Havajima sa svojim partnerom Brockom Davisom i ponosno pokazuje već poveći trudnički trbuh na plaži.

Par je uživao u morskim radostima na egzotičnoj destinaciji i nikako nisu mogli proći nezapaženo niti izbjeći objektive paparazza. No koliko god buduća majka dobro i sretno izgledala, ovaj put sve su oči bile uprte u njezina hrabrog dečka koji je hrabro prošetao minijaturne kupaće gaćice s leopard-uzorkom. S takvog je prizora bilo teško skinuti pogled, pa nije čudo da su se njihove fotografije izazvale toliko pažnje. 

Inače, par je u listopadu objavio vijest da čeka malenu djevojčicu, a ona bi na svijet bi trebala stići u travnju, nakon što je Scheana prošle godine nažalost doživjela i spontani pobačaj, pa je njihova sreća još veća.

"Jako sam uzbuđena što ću roditi zdravu bebu. Nakon pobačaja sam jako brzo ponovno zatrudnjela i samo sam molila da beba bude zdrava, da svi testovi pokažu da je sve u redu. Jako sam sretna i jedva čekam da našoj djevojčici stavljam mašnice u kosu. Nadam se da ću jednog dana imati dvoje ili troje djece, želim djevojčice i dječake, redoslijed mi uopće nije važan", izjavila je Scheana u svom podcastu na YouTubeu.

Scheana i Brock, inače osobni trener porijeklom s Novog Zelanda, upoznali su se preko zajedničkih prijatelja u San Diegu na jednom eventu. Da su u vezi obznanili su svima u studenom 2019. godine kada su posjetili Bali i na društvenim mrežama objavili prvu zajedničku fotografiju.

Brock već ima dvoje djece, sina Elija i kćer Winter, koje je dobio s bivšom partnericom, dok će Scheani, koja je bila udana za Michaela Shaya od 2014. do 2017. godine, to biti prvo dijete. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivana Mišura (FOTO: Bojan Zibar) Celebrity Goran Vlaović na pragu pedesete dobio dijete sa 17 godina mlađom zaručnicom i bivšom misicom

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: AFP) Ashley Judd (Foto: Getty Images) +1 Ashley Judd (Foto: Getty Images) Nekad i sad Sjećamo je se kao jedne od najljepših glumica, ali, nažalost, plastičnim operacijama ni ona nije odoljela

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene