Nevjerojatno!

Princ William bijesan zbog kontroverzne scene, nikome nije jasno tko je to dopustio: "Zamislite samo da je vidio sve"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William bijesan je zbog lokacije na kojoj su snimane scene za novu sezonu serije "The Crown", a koje će prikazivati lik i djelo njegove pokojne majke princeze Diane.

Princ William suočio se s još jednim udarcem od strane tvoraca hit-serije "The Crown" nakon što je otkriveno da je kontroverzna scena osvete princeze Diane snimljena samo 800 metara od njegove spavaće sobe u Kensingtonskoj palači.

Pogledaj i ovo Elizabeth Debicki Kriza? Ekipa hit-serije našla se u problemima, postaju očajni zbog prinčeva Williama i Harryja?

Riječ je sceni koja prikazuje princezu Dianu, koju inače glumi Elizabeth Debicki, kako izlazi u uskoj crnoj haljini s otvorenim ramenima i time krši strogi kraljevski protokol o odijevanju, nakon što je princ Charles priznao preljub na televiziji.

Scena je snimljena na istom mjestu u Kensington Gardensu na koje je Diana stigla na večeru u galeriju Serpentine 1994. godine, a mjesto je to koje se gotovo može vidjeti iz spavaće sobe princa Williama i udaljeno je od nje svega 800 metara, izvijestio je The Sun.

Izvori bliski palači tvrde da je William bijesan zbog te odluke.

"Mogli su odabrati bilo koje mjesto za snimanje scene, ali su odlučili odabrati mjesto koje William gotovo može vidjeti s prozora svoje spavaće sobe. Zamislite samo da je vidio to. Vjerojatno će se sada postavljati pitanja o tome kako je bilo dopušteno korištenje kraljevskog parka za snimanje drame zbog koje je kraljevska obitelj tako duboko nezadovoljna. Ali još više zbunjuje činjenica da se serija smjela snimati u parku koji je također dom princa Williama", zaključio je izvor.

Peta sezone serija trebala bi se koncentrirati na kontroverzna pitanja kao što su razvod princa Charlesa i princeze Diane, posljedice Dianine smrti, cijela jedna epizoda bit će navodno posvećena intervjuu Martina Bashira s Dianom iz 1995. godine.

Prikazivanje serije očekuje se u studenom 2022. godine, a već se sada smatra potencijalno eksplozivnom, pogotovo jer mnogi gledatelji vjeruju da je serija dokumentarac, a ne drama.

Dogodilo se to nakon što se prošlog tjedna pojavila informacija da bi kraljevska obitelj mogla imati razloga tužiti Netflix zbog njihovog portretiranja. Naime, zabrinuti su kako će oni sami biti prikazani u nadolazećoj sezoni, a bliski prijatelji kraljevske obitelji navodno su se obratili odvjetničkim tvrtkama Farrer & Co i Harbottle & Lewis.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 2 +0 Hana Huljić - 4 Celebrity Hana Huljić objavila prvu fotku otkako se pročulo da je s Grašom, a dala je naslutiti gdje uživa u romantici!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene