Nostalgija!

Sarah Jessica Parker ostala u sjeni komada koji je imala na sebi, zagriženim fanovima to nikako nije moglo promaknuti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sarah Jessica Parker snimljena je na setu serije "Seks i grad" i to u istim sandala koje je nosila na setu prije 13 godina.

Obožavatelji serije "Seks i grad" s velikim nestrpljenjem iščekuju novu sezonu svoje omiljene serije, a u međuvremenu se vesele i svakoj novoj fotografiji objavljenoj s njezinog seta.

Pogledaj i ovo John Corbett i Sarah Jessica Parker Zvijezda "Seksa i grada" Vratio se omiljeni Aidan i još je zgodniji nego prije, a njegove nove fotografije otkrivaju i veliko iznenađenje!

Tako je bilo i s posljednjim fotografijama glavne glumice Sarah Jessice Parker, a zagriženim fanovima serije jedan detalj na njoj nikako nije mogao promaknuti. Riječ je o dizajnerskim sandalama Christian Dior zmijskog uzorka, koje je 56-godišnja glumica nosila i prije 13 godina i to u prvom filmu "Seks i grad".

Sandale su bile dio Sarahine garderobe, a njezin lik Carrie Bradshaw presvukao se navodno 81 put. Model se ubrzo rasprodao i danas se njihov original više nigdje ne može naći, osim u trgovinama s rabljenom odjećom.

Sarah je za potrebe snimanja novih scena kultne sandale uparila s opuštenom košuljom-haljinom cvjetnog uzorka do ispod koljena.

Novo poglavlje "Seksa i grada" pod nazivom "And Just Like That" pratit će glavne likove Carrie, Mirandui Charolotte i njihove nove avanture. Datum izlaska još nije službeno potvrđen, ali s prikazivanjem bi trebala početi još ove godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sandra Perković Celebrity Sandra Perković uživa na pješčanoj plaži s pjenušcem u ruci, a pokazala je i tko joj pravi društvo na odmoru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene