škakljive situacije

Progovorio o scenama seksa o kojima se ne prestaje pričati: ''Budio sam se u 5 ujutro, a najveći problem bila mi je obitelj''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Regé-Jean Page progovorio je o intimnim scenama s Phoebe Dynevor u seriji "Bridgerton" na koje je upozorio obitelj, no zaboravio je jednu osobu.

Naočiti Regé-Jean Page (31) stekao je mnoštvo obožavateljica ulogom vojvode Hastingsa u seriji "Bridgerton", a sad je otkrio kako se pripremao za intimne scene u kojima je pokazao gotovo svaki dio tijela. 

Pogledaj i ovo showbuzz Svi ga žele! U kratkom roku zaludio je žene diljem svijeta, a sad se šuška da ga čeka novi veliki projekt poslije ogromnog uspjeha

Kako piše The Sun, trebao je puno raditi na svom fizičkom izgledu, ali i samopouzdanju kako bi radnja povijesne drame bila što vjernije dočarana.

"Bilo je tu puno fizičkog posla, pa sam imao režim treniranja kao Rocky. Ustajao sam svaki dan u pet ujutro i išao u teretanu, gdje sam vježbao s trenerom. Bio je užasan prema meni sat i pol svako jutro prije nego što bi dan počeo. Skupio sam snage samo preživljavajući njegove vježbe. Srećom, umišljeni glumac u meni mogao je opravdati to jer gradio lik iz njegova fizičkog dijela. Također, ovo je žanr serije koji govori o fantaziji i glamuru", ispričao je Page. 

Glumac je utjelovio vojvodu Hastingsa, koji se slučajno nađe usred potrage za mužem najstarije kćeri moćne obitelji Bridgerton, Daphne koju tumači Phoebe Dynevor. Već prvi dan snimanja Regé-Jean morao je izvesti intimnu scenu s Phoebe, a kaže da mu je bilo osim toga zeznuto reći svojoj obitelji da će se sasvim skinuti u seriji. 

Naime, njegov je otac britanski propovjednik, dok mu je majka medicinska sestra iz Zimbabvea, tako je odrastao na dvije relacije. Glumac kaže da je uspio upozoriti sve osim jedne rođakinje. 

"Imamo obiteljsku grupu u aplikaciji WhatsApp i upozorio sam sve na petu epizodu i ostale, ali zaboravio sam jednu rođakinju. Odjednom su mi počele stizati poruke od nje. Napisala mi je: 'Morala sam puno puta tijekom gledanja serije taktički otići napraviti si čaj, no onda bih se vratila i scena bi još trajala! Onda sam opet morala ići prokuhati vodu za čaj'", otkrio je Page. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Regé-Jean Page (@regejean)

Objasnio je i kako su njemu i Phoebe intimni dijelovi bili zaštićeni ljepljivom trakom. "Bilo je manje ugodno što si manje odjeće imao na sebi jer dijelove našeg dijela je štitila ljepljiva traka. Kad se traka skidala, nije bilo ugodno", istaknuo je. 

Inače, internetska platforma Neftlix, čija je serija "Bridgerton", požalila se da pornografske stranice kradu intimne scene Regé-Jeana i Phoebe, što je pokazalo koliko su glumci dobro odradili posao. Ipak, to im ne laska i to je razumljivo. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 3 +0 Katarina Baban - 8 Celebrity Ovaj video Jole i Halida koji se svađaju zbog Camille Cabello nasmijao je sve do suza, pogledajte o čemu je riječ!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene