Velika ljubav ili?

Ona je imala 22, on 39 kad su se upoznali, a šuškalo se da su se rastali jer su zapravo oboje gay

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Richard Gere i Cindy Crawford upoznali su se 1988. godine, a raskinuli su 1995. Donosimo detalje njihove veze kojoj je presudila razlika u njihovim godinama.

Davno prije Instagrama brojni su slavni parovi punili medijske stupce svojim vezama i avanturama, a jedan od takvih parova bili su glumac Richard Gere i supermodel Cindy Crawford.

Pogledaj i ovo Richard Gere (Foto: AFP) Želimo detalje! Vatrena noć: Holivudski zavodnik ovu aferu nikada nije priznao, no sad je progovorila ljubavnica

Par se upoznao 1988. godine kada je ona imala 22, a on 39. Gere je već onda bio jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca, a njihova veza osvanula je na naslovnicama preko 300 časopisa diljem svijeta.

Prvi put su se sreli kod zajedničkog prijatelja, fotografa Herba Rittsa na roštilju. Cindy je ispričala kako su pričali satima te su otišli na spoj. Nakon toga su se počeli stalno viđati, a nije trebalo dugo vremena da postanu jedan od najpoznatijih parova u svijetu slavnih.

Nakon nekoliko mjeseci njihove veze krenula su šuškanja da će par stati pred oltar, no glumac je bio nesiguran u vezi vjenčanja sa supermodelom. Smatrao je da im papiri nisu potrebni i bojao se da ne napravi pogrešku. Ipak, 12. prosinca 1992. godine se predomislio. Imao je jednu slobodnu večer dok je snimao film "Mr. Jones" te se s tadašnjom djevojkom i nekoliko bliskih prijatelja privatnim avionom uputio za Las Vegas.

Vjenčali su se u istoj kapeli u kojoj su zavjete izmijenili Angelina Jolie i Billy Bob Thorton. Obzirom da su se na vjenčanje odlučili posljednji čas, nisu imali skupo prstenje, već su si ljubav pokazali prstenjem napravljenim od aluminijske folije. Poznata manekenka pred oltar je stala u plavom odijelu s potpisom Armanija. "To nije bilo vjenčanje o kojem sam sanjala, sve je bilo u zadnji čas", rekla je Crawford kasnije.

Sve u svemu, ljubavna idila je trajala još četiri godine prije nego što su se razišli. Najavili su da se rastaju 1995. godine. Raskidom braka pokrenuli su brojne glasine među kojima su i tvrdnje da su se razišli jer su oboje gay te da su se vjenčali samo zbog publiciteta. Manekenka je kasnije pričala kako je najveći razlog njihovog prekida bila prevelika razlika u godinama.

Cindy Crawford je na kraju ipak imala vjenčanje snova, tri godine nakon rastave od glumca kada se udala za Randea Gerbera. Par se vjenčao na Bahamima, a imaju dvoje djece zajedno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene