tužna sudbina

Stanje princeze Charlene rasplamsalo navode o prokletstvu koje prati obitelj Grimaldi, procurili su i novi šokantni detalji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Prokletstvo Grimaldija" seže daleko u povijest, a teoretičari zavjera uvjereni su kako je i dalje aktivno zbog cijele situacije s brakom princeze Charlene i princa Alberta.

Zdravstveno stanje princeze Charlene posljednjih je dana goruća tema svjetskih tabloida, a nakon što su svi počeli sumnjati da je monegaška palača rekla istinu o njoj, produbila se i teorija zavjere koja već godinama prati njihovu kraljevsku obitelj.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene od Monaka i princ Albert Njen izraz lica sve govori Suprug najtužnije princeze izveo je dobro osmišljenu predstavu pred svima? Nakon glasina da žive odvojeno jedna stvar je posebno čudna!

"Prokletstvo Grimaldija" seže daleko u povijest, još od prvog princa Rainiera. Prema navodima teoretičara zavjere, princ se onda zaljubio u djevojku koja je zapravo bila vještica. Vodio ju je u šetnje, a kako je nije mogao zavesti, nasrnuo je na nju. Odbila ga je nekoliko puta, a kako je to sve bilo na sramotu njezine obitelji, na kraju se bacila s litice pred njegovim očima.

"Niti jedan Grimaldi neće imati sreće u braku", rekla mu je navodno prije nego što se bacila u smrt.

Nekoliko stotina godina kasnije mnogi vjeruju kako je prokletstvo stvarno. Mlađa sestra princa Alberta, Stephanie, dvaput se razvela, a suprug njegove starije sestre Caroline preminuo je u nesreći na moru kada je imao 30 godina. Albertova majka, Grace Kelly, poginula je u prometnoj nesreći 1982. godine, a to je jedna od najvećih tragedija s kojima se palača suočila posljednjih godina.

Sada su oči javnosti uprte u njegov brak s princezom Charlene. O problemima u njihovu braku neprestano se šuškalo tijekom njezina boravka u Južnoafričkoj Republici i mnogi su smatrali da mu se više neće vratiti, no on je te glasine uporno i oštro poricao, a ovih su se dana pojavile i glasine da joj veliku podršku pruža ruski milijarder Vladimir Doronin, koji je poznat i kao bivši zaručnik supermodela Naomi Campbell.

The Daily Beast piše kako je Charlene nesretna u tom braku dugi niz godina. Izvor koji je bio s kraljevskim parom na ručku u palači prije nekoliko godina tvrdi kako je princeza tiho jecala tijekom cijelog ručka, a Albert nije ni trepnuo. "Albert nije prihvatio da ona doslovno pored njega sjedi i plače. Nije mi jasno zbog čega se nije samo ustala i otišla. Vjerojatno je htjela da se njezina nesreća vidi", rekao je izvor. Kaže kako je cijela situacija bila i više nego neugodna.

Princeza Charlene navodno je nekoliko puta pokušala pobjeći iz Monaka, a niti jednom joj do kraja nije uspjelo. Što se točno događa iza zatvorenih vrata palače, rijetki znaju. Albertova supruga navodno je još 2011. godine pokušala pobjeći prije vjenčanja, razgovarala je s južnoafričkim veleposlanstvom u Parizu, no na kraju joj je oduzeta putovnica i nije mogla izvršiti svoj plan. Palača je sve te navode opovrgnula.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Joseph Baena i Arnold Schwarzenegger (Foto: Instagram) Mildred Baena (Foto: Instagram) Mildred Baena (Foto: Profimedia) Mildred Baena (Foto: Profimedia) +7 Joseph Baena i Mildred Baena (Foto: Instagram) Zanimljivosti Bio je najveća tajna slavnog oca punih 14 godina, a priznao ga je tek kada je postalo očito da ga više neće moći skrivati!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 +1 Maja Šuput - 6 Celebrity Opa! Pogled na Majinu golišavu haljinu s leđa: "Trebali bi dizajnirati i za našeg predstavnika Eurovizije!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene