Taj slatki glasić!

Princ Louis rastopio srca Britanaca prvim riječima u javnosti koje je uputio čovjeku kojeg obožava

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prinčevi Louis i George te princeza Charlotte snimili su presladak i poučan video s cijenjenim Sirom Davidom Attenboroughom.

Britanci i svi obožavatelji britanske kraljevske obitelji oduševljeni su prvim riječima malenog princa Louisa izrečenima na društvenim mrežama, koji se pridružio svom bratu princu Georgeu i princezi Charlotte u postavljanju pitanju uvaženom Sir Davidu Attenboroughu vezanima uz prirodu.

Pogledaj i ovo Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 9 Ovo se dugo čekalo! Pogledajte rijetki video u kojem se čuju glasovi prinčeva Louisa, Georgea i princeze Charlotte, kraljevski fanovi su izvan sebe!

U preslatkom videozapisu koji je ne društvenim mrežama objavila Kensingtonska palača, a koji su snimili princ William i Kate Middleton, djeca ispituju danas 94-godišnjeg slavnog znanstvenika o prirodi, odnosno o onome što ih najviše zanima vezano za njegov posao.

A ono što je najviše rastopilo srca britanske nacije je pitanje 2,5-godišnjeg Louisa.

"Koju životinju najviše volite", zanimalo je malenog princa.

"Mislim da najviše volim majmune jer su jako zabavni! Mogu skakati posvuda i ne grizu. Dobro, neki to čine, ali ako ste oprezni onda ne. Jako su smiješni i sviđaju mi se. Nažalost, ne možete imati majmune kod kuće jer oni žive u šumi", odgovor je koji je dobio princ Louise.

Princa Georgea je zanimalo koja će životinja sljedeće izumrijeti, a princeza Charlotte je svima otkrila koja životinju ona voli, a njezin bi odabir neke mogao iznenaditi.

Cijeli zanimljiv i poučan razgovor pogledajte u videu kojeg je palača objavila i otkrijte po čemu je toliko poseban i zašto se sve očarao.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Inače prinčevi i princeza pridružili su se mnoštvu slavnih faca uključujući Davida Beckhama, Billie Eilish i Judi Dench koji su također snimili razgovor sa Sir Davidom kako bi obilježili izlazak njegova filma "David Attenborough: Život na ovom planetu".

"Djeca su veliki obožavatelji Sira Davida i sada su ga konačno upoznali, što im je oduvijek bila velika želja. Dakle, bili su aposlutno oduševljeni. Fascinirao ih je zub morskog psa i priča kako ga je David pronašao", izjavio je glasnogovornik dvora.

Princ William i Sir David dobri su prijatelji već neko vrijeme, a zajedno su sudjelovali na nekoliko foruma o zaštiti prirode i očuvanju našeg planeta. William i Kate su prošle godine službeno nazvali jedan istraživački brod po Siru Davidu, a na svečanosti porinuća Kate je otkrila kako su djeca bila jako uzrujana što nisu mogla poći s njima kako bi ga upoznali omiljenog istraživača.

Inače Sir David Attenborough je nedavno u 95. godini života otvorio profil u Instagramu gdje je u svega nekoliko dana prikupio više od pet milijuna pratitelja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene