Tužna situacija

William i Harry mjesecima ne žele razgovarati, a čeka ih jedan od najemotivnijih trenutaka, hoće li se što promijeniti?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princa Williama i princa Harryja uskoro očekuje ponovni susret, i to posvećen njihovoj majci princezi Diani.

Nezapamćeni raskol između prinčeva Williama i Harryja toliko je dubok da braća još uvijek nisu stupila u kontakt nakon intervjua desetljeća koji su Harry i Meghan Markle dali Opri Winfrey i ostavili cijeli svijet bez teksta.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

Britanski mediji sada prenose kako se čak nisu čuli ni zbog detalja o događanju koje ih čeka ovog ljeta, točnije o svečanosti otkrivanja kipa posvećena njihovoj preminuloj majci Diani. Događaj je to koji organizira odbor u kojem su i Dianina sestra i neki od njezinih najbližih prijatelja.

Tužna je istina da William i Harry nisu razgovarali već mjesecima, čak ni unatoč tome što se približava njihov ponovni susret, točno 1. srpnja na datum kada bi Diana proslavila 60. rođendan da je živa, izjavio je anonimni izvor za Daily Mail.

"To je vrlo tužna situacija, ali njihov je odnos tako napet da nisu uspjeli podići telefonsku slušalicu da porazgovaraju", tvrdi izvor.

Vijest o otkrivanju posebnog kipa posvećenoj majci u vrtu Kensingtonske palače braća su objavila još 2017. godine. Osnovali su odbor za to koji je bio zadužen za prikupljanje privatnih sredstava, a njime upravlja Dianin prijatelj i bivši tajnik prinčeva Jamie Lowther-Pinkerton. U njemu su još i princezina sestra Lady Sarah McCorquodale, kao i njezina bliska prijateljica Julia Samuel.

Autor kipa je umjetnik Ian Rank-Broadley, koji je autor i njezina lika koji se pojavljuje na svim britanskim kovanicama.

Podsjetimo, princ Harry i Meghan Markle u intervjuu s Oprom kraljevsku su obitelj optužili za rasizam, Meghan je otkrila detalje sukoba s Williamovom suprugom Kate, a Harry je potvrdio da trenutačno ne razgovara s bratom. 

William je intervju komentirao nekoliko dana nakon njegova emitiranja, vidno neraspoložen i ljutit odgovarajući na pitanja novinara koji su ga sreli. 

"Mi apsolutno nismo rasistička obitelj", odgovorio je William na pitanje jednog od okupljenih novinara prilikom posjeta jednoj od škola u istočnom Londonu, gdje je promovirao program mentalnog zdravlja za djecu.

William je dodao i da se zasad još nije čuo s bratom Harryjem.

"Ne, još nisam razgovarao s njim, ali hoću", bio je kratak,  a hoće li to uistinu ostvariti, saznat ćemo u skoroj budućnosti.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) +0 Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Celebrity Maleni prinčevi George i Louis te princeza Charlotte pokazali što misle i znaju o svojoj baki Diani, mnoge su raznježili i dirnuli

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana (Foto: AFP) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana u Africi (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) +2 Princeza Diana (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bio je naočit muškarac koji je ljubio princezu Dianu, šuškalo se i da je Harryjev otac, a njegov život danas daleko je od onog koji je tada vodio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene