Sve je drugačije

William i Kate ovih dana muku muče zbog važnog pitanja: "Teško je znati što bi bilo najbolje"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William i Kate Middleton progovorili o planovima za ovogodišnji Božić za koji još uvijek ne znaju gdje će i s kim ga provesti.

Princ William i vojvotkinja Kate Middleton otkrili su kako ih još uvijek muče planovi oko ovogodišnje proslave božićnih blagdana i da ne znaju gdje će ih provesti, niti s kim.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

"Jako je teško, još uvijek pokušavamo nešto isplanirati. Teško je znati što bi bilo najbolje", izjavio je William pred studentima u Cardiffu koje su on i Kate posjetili prenosi Daily Mail.

William se javno oglasio o toj temi samo nekoliko dana nakon što su se pojavile glasine kako kraljica Elizabeta želi da njezina djeca i unuci uživaju u Božiću sa svojim voljenima, a ne samo s njom, i da se ne moraju osjećati rastrgano oko priprema za tihe blagdane u Windsoru.

94-godišnja Elizabeta i njezin 99-godišnji suprug princ Philip tradicionalne svoje blagdane provode u krugu najbliže obitelji u Sandringhamu u Norfolku, no proteklog je tjedna najavljeno da će odustati od te svečanosti i ostati u dvorcu Windsor. Pretpostavlja se da se neće previše opustiti zbog pandemije koronavirusa i da će za Božić biti sami u svom kućanstvu.

Ako se to uistinu ostvari, Elizabeta i Philip će provesti Božić bez djece i to prvi put nakon davne 1949. godine kada je ona tada jednogodišnjeg princa Charlesa ostavila u Velikoj Britaniji i otputovala na Maltu gdje je bio njezin suprug.

Princ William i Kate će blagdane najvjerojatnije provesti u Anmer Hallu u Norfolku ili kod njezinih roditelja u Berkshireu. Par se trenutno nalazi na dvotjednoj božićnoj turneji po Engleskoj, Škotskoj i Walesu kako bi zahvalili pojedincima i organizacijama koji su pridonijeli životima svojih zajednica tijekom pandemije.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov - 2 +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Šuput objavila romantične fotografije sa suprugom i pokazala trbuh u 6. mjesecu trudnoće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene