Što kažete na ovo?

Kate i William otkrili koja će to fotografija krasiti njihovu božićnu čestitku, nastala je na tajnom obiteljskom putovanju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William i Kate Middleton su na profilu na Instagramu sa zadovoljstvom objavili fotografiju koja će se naći na njihovoj božićnoj čestitci.

Princ William i vojvotkinja Kate Middleton otkrili su koja će se to fotografija naći na njihovoj ovogodišnjoj božićnoj čestitci, a riječ je o obiteljskom portretu koji je nastao na tajnom obiteljskom putovanju u Jordan.

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

William i Kate na fotografiji poziraju sa svoje troje djece, prinčevima Georgeom i Louisom te princezom Charlotte, koju su mnogi odmah usporedili s bakom, iliti pokojnom princezom Dianom, ali i prabakom kraljicom Elizabetom.

"Sa zadovoljstvom dijelimo novu sliku obitelji, koja se nalazi na ovogodišnjoj božićnoj čestitki", stoji uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

"Prekrasna fotografija, djeca tako brzo rastu", "Koliko ljubavi i sreće na jednoj slici, hvala što to dijelite s nama", "Prekrasna topla obitelj, "Charlotte je prekrasna", "Predivni ste", "Ovo vam je najslađa fotografija", "Charlotte izgleda kao baka Diana", poručili su im fanovi kraljevske obitelji.

Nije otkriveno kada je točno obitelj otputovala u Jordan, no posjet se vjerojatno dogodio u drugom dijelu godine, kada su ograničenja putovanja zbog koronavirusa konačno bila ublažena. Nikakvi detalji putovanja nisu dosad bili objavljeni u javnosti, a sudeći prema svemu, bio je to privatni obiteljski odmor, a ne službena kraljevska turneja.

Jordan inače ima poseban značaj za obitelj jer je vojvotkinja od Cambridgea dio svojeg djetinjstva provela upravo u toj zemlji jer je njezin otac tamo radio kao dispečer letova za British Airways. William je pak posljednji put posjetio Jordan u srpnju 2018. godine, ubrzo nakon rođenja sina Louisa, i tada je posjetio mjesto na kojem je Kate kao dijete pozirala s ocem i sestrom Pippom, što je svima bilo preslatko.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene