pobrinula se za njega!

Poznat je točan iznos novca koji je princ Harry naslijedio od majke Diane, riječ je o pozamašnoj svoti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry otkrio je da je mogao napustiti kraljevsku obitelj zbog nasljedstva koje mu je ostalo od majke, pokojne princeze Diane, a sada se doznalo o kolikom je iznosu riječ.

Princ Harry u intervjuu s Oprom Winfrey otkrio je da ga je kraljevska obitelj početkom 2020. godine ostavila bez ikakve financijske potpore, što je njega i Meghan prisililo da pristanu na multimilijunske ugovor sa streaming servisima Spotifyem i Netflixom.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

"Te je dogovore predložio netko drugi u trenutku kad me moja obitelj financijski ostavila bez ičega i morao sam priuštiti osiguranje za nas dvoje. Imao sam samo novac koji mi je moja majka ostavila i bez njega ne bismo mogli učiniti ovo", ispričao je princ.

Naime, u tom trenutku mogli su odstupiti od kraljevske obitelji samo zbog nasljedstva koje mu je ostalo od majke, pokojne princeze Diane. Sada se doznao i točan iznos novca koji je princ naslijedio.

Prema izvještaju Forbesa iz 2014. godine, Diana je svojem mlađem sinu ostavila pozamašnu svotu novca. Harry je iste te godine napunio 30 godina i dobio čak deset milijuna funti od imanja svoje majke.

I dok su Harry i njegov brat William glavni nasljednici, pokojna princeza dio svojeg bogatstva pripisala je i na svojeg omiljenog batlera Paula Burrella te svojih sedamnaestero kumčadi.

Diana je nakon razvoda od Charlesa dobila i vrijedni nakit te dionice koje su također nakon smrti pripale njezinim sinovima.

Podsjetimo, Harry i njegova supruga Meghan Markle voditeljici Opri Winfrey dali su ekskluzivni intervju u kojem su iznijeli razne šokantne i dosad nepoznate informacije o kraljevskoj obitelji i njihovu odnosu s njima, koji su mnogi već proglasili intervjuom desetljeća.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene