presladak prizor!

Rijetka fotografija spontanog trenutka kraljice i princa Philipa postala viralna, a okolnosti njezina nastanka su jako simpatične

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fotografija princa Philipa i kraljice Elizabete snimljena je 2003., a fotoreporter koji ju je okinuo otkrio je okolnosti u kojima je nastala.

Princ Philip i kraljica Elizabeta II. bili su u braku 73 godine, a zajedno su prošli mnoge važne, teške i sretne trenutke. 

Pogledaj i ovo showbuzz Oporavio se Princ Philip pušten je iz bolnice nakon mjesec dana, fotografi su ga snimili dok se vozio u palaču

Sa svih događaja na kojima je sudjelovao ovaj skladni par uvijek su bile objavljivane službene fotografije i rijetko se moglo vidjeti neku spontanost. No sada je upravo drukčiji prizor princa i kraljice privukao pozornost i njihova zajednička slika postala je viralna. 

Za fotografiju na kojoj su Philip i Elizabeta javnost je dala jedno zanimljivo objašnjenje. Naime, da se princ maskirao u stražara i kada je kraljica na povratku sa službenog događanja shvatila da je to on ispred Buckinghamske palače, nije se mogla prestati smijati. To se mnogima činilo kao logično objašnjenje jer je Philip bio poznat po svom humoru, što je i njegov unuk, princ Harry istaknuo u priopćenju kojim mu je odao počast. 

Fotografiju možete pogledati ovdje. 

No Chris Young, koji je okinuo fotografiju pred dvorcem Windsor u travnju 2003., objasnio je o čemu je bila riječ. 

"Posrećilo mi se. Prepoznao sam da je riječ o jednom ljudskom trenutku. Smijala se poput djevojčice i on se isto smijao. Mislio sam da je reakcija oboje njih bila prilično unikatna", ispričao je Young za BBC. 

Ta je fotografija završila na naslovnici mnogih medija sljedećeg dana. Fotoreporter je objasnio da se par nije smijao zbog Philipove šale, nego zbog roja pčela koje je pčelar morao micati tijekom trajanja jednog kraljevskog događanja. 

Inače, princ je preminuo 9. travnja 2021. u 100. godini nakon što je ranije imao operaciju srca. 

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 1 Celebrity Severina poslije 17 godina progovorila o skandalu koji se i danas spominje: "Šest mjeseci nisam izašla iz kuće"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene