najvjernije navijačice

Pogledajte kako su Vatrene bodrile njihove bolje polovice 2008. godine, neke su od djevojaka postale supruge, a neke su već odavno bivše

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Isplivale su fotografije djevojaka i supruga hrvatskih nogometnih reprezentativaca s Europskog prvenstva 2008. godine.

Dok se hrvatska nogometna reprezentacija priprema za utakmicu protiv Češke, prisjetili smo se kakva je bila atmosfera na Europskom prvenstvu 2008. godine.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vatreni - 1 U iščekivanju polufinala! Velik dan za hrvatsku nogometnu reprezentaciju: Pogledajte razgovore s našim reprezentativcima i motivacijske pjesme za navijanje!

Domaćini su tada bili Austrija i Švicarska, a naše Vatrene s tribina su vjerno bodrile njihove bolje polovice. Isplivale su fotke iz tog vremena na kojima možemo vidjeti i neke danas već bivše ljubavi naših nogometaša, dok su im neke od njih u međuvremenu od djevojaka postale supruge.

Vanja Modrić tada se još nije bila udala za Luku, no svejedno je strastveno navijala za Hrvatsku u dresu svojeg tadašnjeg dečka, a društvo joj je u Beču činila Mirela Forić, koja je dvije godine kasnije postala gospođa Srna.

Na fotkama, koje možete pregledati u našoj galeriji, u navijanju su uhvaćene i Jelena Šimić, koja se 2000. udala za Darija, bolja polovica Mladena Petrića, tajanstvena Despina, te danas bivša supruga Nike Kranjčara Simona Fistrić.

Supruga Roberta bodrila je i bivša Miss Hrvatske Anica Kovač, a par je tada uhvaćen i u jednom romantičnom trenutku.

Reprezentacija se od tada promijenila, no za naše nove Vatrene i dalje najvjernije navijaju njihove ljepše polovice.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Manekenka Mia Franić (Foto: Dnevnik.hr) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) Mia Franić (Foto: Instagram) +16 Mia Franić (Foto: Instagram) Celebrity Svi su gledali u bujni dekolte zanosne Splićanke, a zbog haljine koju je nosila našla se i u malim problemima

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat - 3 Vanja Horvat - 3 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) +0 Vanja Horvat (Foto: IN Magazin) Celebrity Bivša supruga Zorana Mamića mami uzdahe i u 50. godini, ne laskaju joj uzalud da je najljepša hrvatska baka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene