"Zagreb ima isti pozivni"

Pogledajte kako su se Zagrepčani oprostili od Akija Rahimovskog, uz mnoštvo svijeća, ostavili su i dirljive poruke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zagrepčani su se oprostili od Akija Rahimovskog svijećama, cvijećem i porukama kod Zdenca života ispred zgrade HNK.

Članovi Parnog Valjka pozvali su obožavatelje da ostave cvijeće i upale svijeće za Akija Rahimovskog kod Zdenca života ispred zgrade Hrvatskog narodnog kazališta, što su mnogi i učinili.

Pogledaj i ovo Filip Rudan Obara s nogu Prvo je osvojio Maju Šuput, nedavno i cijelu Hrvatsku, a sad otkriva čuju li se uskoro i svadbena zvona!

Uz brojne vijence, bukete i lampione, ostavili su mu i dirljive poruke u kojima su ispisivali i stihove hitova Parnog valjka, poput "Zagreb ima isti pozivni", kroz koje će Aki vječno živjeti.

Akiju su na istom mjestu ranije ovog dana odali počast i njegovi kolege iz benda i bliski prijatelji. Jedan od osnivača Parnog valjka Husein Hasanefendić tamo je postavio Akijevu fotografiju.

Na službenim stranicama Parnog valjka, uz poziv obožavateljima da Akiju odaju počast, objavljeni su i detalji njegova posljednjeg ispraćaja.

"Posljednji ispraćaj Akija Rahimovskog održat će se u četvrtak, 27. siječnja u 15 sati na zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana, u krugu obitelji i prijatelja. S obzirom na aktualne epidemiološke mjere, iz menadžmenta benda Parni Valjak molimo sve koji su voljeli Akija te mu žele odati počast, da to učine od utorka 25. siječnja kod Zdenca života ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, gdje će biti moguće donijeti cvijeće i zapaliti svijeće u spomen na ovog jedinstvenog i velikog glazbenika. Službena komemoracija održat će se u petak, 28. siječnja u 11 sati, u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, za najuži krug kolega i prijatelja", piše u objavi.

Aki je iznenada preminuo u subotu, 22. siječnja, u bolnici u Novom Mestu, gdje je završio nakon što mu je naglo pozlilo. Imao je 66 godina.

Ostat će upamćen kao jedan od najvećih vokalnih interpretatora, frontmen Parnog Valjka i neumorni glazbenik koji je kroz pet desetljeća karijere svojim jedinstvenim glasom i neumornom energijom izvedbe obilježio živote svih generacija.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 5 +3 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović otkrila tko joj je pomogao u teškom periodu: "Utjeha, oslonac, ohrabrenje i inspiracija"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene