dobri geni

Vatreni Talijan koji je na Eurosongu zaludio žene ima i jako zgodnog brata koji mu neodoljivo nalikuje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brat Damiana Davida iz grupe Maneskin zove se Jacopo i jako mu je sličan, no nažalost i on je zauzet.

Frontmen talijanskog benda Maneskin, 22-godišnji Damiano David, zaludio je žene na ovogodišnjem Eurosongu svojim imidžem zločestog dečka, a sada su se talijanski mediji raspisali i o njegovu jednako zgodnom bratu.

Pogledaj i ovo showbuzz Puno se promijenio! Isplivale su stare fotke najzgodnijeg frajera Eurosonga, iznenadit će vas kako je izgledao prije nego što je postao poznat

Njegove je ime Jacopo i o njemu se zna samo da je malo viši i tamniji od Damiana, ali svejedno jako sliče jedan drugome. Obojica su vitka i njeguju dužu kosu, a sličnost je posebno uočljiva na fotki na kojoj zajedno poziraju s legendarnim nogometašem Francescom Tottijem.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jacopo David (@poppodium)

Nažalost, i Jacopo je zauzet, kao i njegov brat, te često na Instagramu dijeli fotografije sa svojom djevojkom.

Iako je trenutačno u fokusu javnosti, Damiano vješto skriva detaljne informacije o svojem privatnom životu, pa se tako ne zna puno o njegovu bratu i ostatku obitelji.

Podsjetimo, grupa Maneskin odnijela je pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu s pjesmom "Zitti e Buoni", nakon čega su se našli u problemima zbog snimke na kojoj je izgledalo kao da Damiano šmrče nešto sa stola u takozvanoj zelenoj sobi.

Talijan je na konferenciji za medije žestoko odbacio optužbe da se na natjecanju drogirao tvrdeći kako je samo skupljao razbijeno staklo s poda. Pri povratku u Italiju odmah se dobrovoljno podvrgnuo testiranju na drogu, koje je potvrdilo njegovu priču jer je rezultat bio negativan.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 4 Nekad i sad Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene