neke su neprepoznatljive

Na Instagramu i crvenim tepisima blistaju, ali evo kako poznate dame izgledaju kad ih uhvate bez trunke šminke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez ne skriva svoju prirodnu ljepotu, baš kao ni Sandra Bullock, no kod sestara iz klana Kardashian-Jenner priča je pak drugačija. Evo kako zvijezde izgledaju bez šminke.

Holivudske ljepotice teško je uhvatiti bez šminke, a na crvenom tepihu i na društvenim mrežama uvijek do posljednjeg detalja paze na svoju pojavu. I dok su neke od njih besprijekorne i bez trunke šminke, neke je pak teško prepoznati.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Jennifer Lopez slovi kao jedna od najljepših žena svijeta čijim se sređenim i glamuroznim izdanjima malo tko može dovoljno nadiviti, no 51-godišnja ljepotica ne srami se pokazati ni svoje prirodno lice. U nekoliko je navrata na Instagramu pokazala kako izgleda kada se tek probudi, a fanovi su je uvijek obasipali komplimentima na račun izgleda. Nije joj neugodno ni kad je fotografi uhvate bez šminke, no isto se ne bi moglo reći za mladu milijarderku Kylie Jenner.

Poznato je da je Kylie stotine tisuća dolara potrošila na plastične operacije, a njezin izgled bez šminke daleko je od onoga koji gledamo na njezinim društvenim mrežama, na kojima nerijetko dodaje i posebne efekte. Njezina sestra Kim Kardashian također ne voli kada se na internetu pojave fotografije na kojima nije sređena kako ona želi, no nekoliko puta nije se mogla sakriti od fotografa. Sve sestre iz klana Kardashian-Jenner naglasile su nekoliko puta kako je njihov izgled poseban posao te zbog reputacije moraju paziti da u javnosti uvijek budu bez greške. Iako negiraju da su išle pod nož, razlika fotografija unazad nekoliko godina svima je jasna.

Glumica Sandra Bullock inače ne mari za šminku dok ne hoda po crvenim tepisima ili nije pred kamerama te ne mari ni dok je fotografiraju u najležernijim izdanjima. Prepoznatljiva je po svojoj crnoj kosi koju ne mijenja već godinama, a koja joj uvijek daje dašak elegancije te se ne boji pokazati kako izgleda kada se svjetla reflektora ugase.

Katie Holmes jednakog je mišljenja te se voli nositi prirodno. Kao i Margot Robbie, za izlazak pred kamere uvijek se dotjera, no o tome ne razmišlja dok obavlja svakodnevne poslove.

Manekenka Ireland Baldwin česta je meta paparazza, a ova mlada ljepotica i kći holivudskih glumaca Kim Basinger i Aleca Baldwina sa šminkom na licu pojavljuje se rjeđe u javnosti nego u suprotnom slučaju. Svi se slažu da je manekenka besprijekorna izgleda kako god da se pojavi, a nikada još nije negodovala na takve fotke u javnosti.

Obožavatelji se često čude izgledu Melanie Griffith, koja je plastičnim operacijama unakazila svoj izgled proteklih godina. Nekoć je slovila kao jedna od najljepših žena svijeta, no nakon što je potražila "pomoć" plastičnih kirurga, njezin se izgled drastično promijenio. Iako izaziva divljenje svojom linijom u 62. godini, mnogi su komentirali kako joj korekcije na licu nisu trebale jer je bila prirodna ljepotica.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +4 Maja Šuput - 6 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput koju nije odolio komentirati čak ni Navojec, bujni dekolte u prvom je planu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene