Ministrova sportska strana

Fotografije ministra Marića u uskoj majici obišle su Hrvatsku, no ovo nije prvi put da je pokazao mišiće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ministar Zdravko Marić puno je puta potvrdio da je sportski tip, a pokazivao je svoje mišiće i prije nego što su njegove fotografije u uskoj majici na cijepljenju protiv koronavirusa obišle Hrvatsku.

Ministar financija Zdravko Marić (43) postao je tema dana nakon što se na cijepljenju protiv koronavirusa pojavio u uskoj bijeloj majici koja je istaknula njegovo mišićavo tijelo.

Pogledaj i ovo showbuzz "sačuvat ću ovu fotografiju" Ministar Marić postao hit u svijetu, za sve je kriva majica koja je istaknula njegove mišiće, pogledajte urnebesne komentare!

S ostalim članovima Vlade cijepio se pred kamerama, a njegove bicepse primijetili su i okupljeni novinari koji su ga na konferenciji za medije upitali koliko je sklekova napravio ujutro.

"Jutros nisam", odgovorio im je Marić s osmijehom. "Meni je najvažnije da se što prije brojke poprave pa se, između ostalog, što prije vratimo na sportska borilišta", dodao je.

Da je sportski tip, jasno govore njegove mišićave ruke i oblikovan torzo, ali i fotke iz prošlosti koje odaju da ima i istrenirane noge, kao i da mu nijedan sport nje stran.

Tako je već nekoliko puta fotografiran kako igra tenis, pokazao je i da je vješt u košarci te nogometu, a trčao je i na maratonu pa ne iznenađuje toliko što je ministar u tako dobroj formi.

Iako smo ga navikli viđati u košuljama i odijelima, Marić je svoje mišiće pokazivao i prije, u što se možete uvjeriti u našoj galeriji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene