Aktivna na Instagramu

Tko se sjeća "Barbie Girl"? Te 1997. digli su čitav svijet na noge, a pjevačica je ljubila članove benda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lene Nystrøm aktivna je na društvenim mrežama te često dijeli detalje iz svog života, a grupa je ponovno došla u centar pažnje nakon što su krajem prošle godine najavili nastup na festivalu Coachella.

Album "Aquarium" i singl "Barbie Girl" neizostavan su dio djetinjstva brojnih generacija.

Pogledaj i ovo showbuzz Zapalile publiku Vrući prizori: Kako odoljeti ovako seksi plesačicama?!

Grupa Aqua danska je eurodance senzacija koja je 1997. godine digla čitav svijet na noge velikim hitom, a i danas se svi sjećaju stihova njihove najpoznatije pjesme.

Norveška pjevačica Lene Nystrøm aktivna je na društvenim mrežama te često dijeli detalje iz svog života, a grupa je ponovno došla u centar pažnje nakon što su krajem prošle godine najavili nastup na festivalu Coachella koji se trebao održati u travnju, no zbog pandemije koronavirusa odgođen je za kraj godine.

Priča grupe Aqua krenula je nakon što je Lene radila na norveškom kruzeru, a uočio ju je glazbenik René Dif. Skupa su pokrenuli bend Joyspeed, koji se kasnije preimenovao u Aqua. Lene i Rene u grupu su primili još Sørena Rasteda i Clausa Norreena te su skupa svirali dok je grupa bila na vrhuncu slave.

Pjesma "Barbie Girl" treći je singl s njihova albuma i prva pjesma koja je postigla globalni uspjeh. Objavljena je 1997. godine, a izveli su je i kao gostujuću pjesmu na Eurosongu 2001. godine, malo prije nego što se grupa raspala.

Nystrøm je nastavila karijeru pjevačice, a krenula je u solo vode te je 2003. godine objavila svoj prvi album "Play with Me". Pjesme s albuma završile su na lokalnim top-listama u Norveškoj i Danskoj, no u ostatku Europe i svijeta nije prošla dobro. Nekoliko godina kasnije grupa se u nešto manjem sastavu ponovno okupila te su aktivni i do danas.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life in plastic💕 @aqua.dk @donnamariethyrrestrup @softhestylist

A post shared by Lene Grawrord Nystrom (@lenenystrom) on

Album s najvećim hitovima objavili su 2009. godine te su bili na turneji, no i dalje su najpoznatiji po pjesmi "Barbie Girl", iako su tijekom godina objavili još nekoliko singlova.

Lene Nystrøm ljubovala je uglavnom s članovima benda tijekom svoje karijere. Pjevačica i René Dif spetljali su se na samom početku grupe, a veza je trajala tri godine prije nego što su se razišli. Za drugog kolegu iz benda, Sørena Rasteda udala se 2001. godine na ceremoniji u Las Vegasu, a par skupa ima dvoje djece. Iz Danske su se 2004. godine preselili u London gdje i danas rade, no 2017. godine su nakon 16 godina braka objavili da se rastaju.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards (FOTO: Profimedia) Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) Denise Richards (Foto: Profimedia) Denise Lee Richards (Foto: Getty Images) +6 Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) Celebrity Razotkrivena njezina afera sa ženom? Glumica muža varala s kolegicom, a sad je sve izašlo na vidjelo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene