Vrckava i sa 75 godina

Supruga uspješno skriva od javnosti više od 50 godina, ali bujne obline oduvijek ističe i želi opet u Playboy

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dolly Parton jedna je od najcjenjenijih pjevačica sa zanimljivom životnom pričom, a ova dama ničeg se ne srami.

Legendarna country-pjevačica Dolly Parton nedavno je proslavila 75. rođendan, na sceni je od 60-ih godina, a svojom pojavom oduševljava još i danas. Ova velika glazbenica ima i zanimljivu ljubavnu priču, za koju mnogi kažu da je prava rijetkost kod zvijezda njezina kalibra.

Pogledaj i ovo Eminem (Foto: AFP) Zasluženo! Dolly Parton, Eminem i Eurythmics ulaze u rock and roll Kuću slavnih, poznat je i datum svečane ceremonije!

Dolly je odrasla u obitelji s 12-ero djece, a njezina je majka sve njih rodila do 35. godine. Iako je odrasla gotovo u siromaštvu, Dolly je ponosna na svoju obitelj. Pjevanjem se počela baviti još kao djevojčica na lokalnim televizijskim i radijskim postajama u Tennesseeju. S 13 godina potpisala je ugovor za malu diskografsku kuću u Louisianu, a upravo ondje upoznala je Johnnyja Casha, koji ju je ohrabrio da prati svoje snove te ustraje na tome da postane pjevačica. Dan nakon što je završila srednju školu preselila se u Nashville, gdje je krenula u velikom stilu. Ostvarila je velik uspjeh 70-ih i 80-ih godina, a iako je njezina karijera krenula silaznom putanjom u 90-ima, u novom mileniju vratila se na stari put. Prodala je više od 100 milijuna albuma diljem svijeta, a danas je i ponosna vlasnica vlastite diskografske kuće Dolly Records.

Dosad je osvojila 10 Grammyja, za koje je bila nominirana čak 50 puta, a na policama ima i nekoliko nagrada za životno djelo.

Parton ima jednu od najljepših ljubavnih priča u svijetu showbiza. Sa svojim suprugom Carlom Deanom u braku je od 1966. godine, a s obzirom na to da se s njim nikada ne pojavljuje u javnosti, mnogi su se pitali postoji li on uopće. Pjevačica je ispričala kako je njezin suprug rezerviran te se ne želi medijski eksponirati. To im je uvelike pomoglo i u braku te zbog toga funkcioniraju sjajno još i danas.

"Poštovala sam uvijek njegovu odluku. Jednom mi je prilikom rekao da sam ja odabrala taj svijet, no on je odabrao mene te možemo svoj brak držati dalje od medija. I zaista jesmo. Zajedno smo 56 godina, a u braku smo 54", rekla je Dolly nedavno u jednom intervjuu. Smatra i kako im je njezina karijera pomogla da toliko održe svoju ljubav. Ona je čitavo vrijeme putovala i nisu stalno bili zajedno, za što kaže kako je zapravo sjajno jer si nikada nisu dosadili.

U svibnju 2016. godine par je obnovio svoje zavjete na 50. godišnjicu braka. Još ranije je pričala kako je suprug tijekom zavidne karijere samo jednom bio na njezinu koncertu. Unatoč svemu i dalje su zaljubljeni, a detalje svoga braka ne žele odavati javnosti.

Dolly je inače prošle godine sve iznenadila izjavom da se za 75. rođendan želi skinuti za Playboy. Dolly se na njegovoj naslovnici prvi i posljednji put pojavila prije 42 godine, odnosno u listopadu 1978. noseći crni kostim zečice. Pjevačica se ne planira uskoro umiroviti, a kaže da njezine grudi, koje su veličine 40DD i osigurane na 600.000 dolara, još stanu u kostim zečice koji je nosila prošli put za Playboy. Istaknula je kako bi bilo seksi da se pojavi na naslovnici kad navrši 75 godina, a hoće li to učiniti, tek ćemo saznati.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene