Obara rekorde!

Fanovi diljem svijeta zbog njega maštaju o vlastitoj otmici, on je zbog svega izrazio zabrinutost i upozorio ih!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Penn Badgley (34) zvijezda je hit serije ''You'' na Netflixu čija je treća sezona izašla prije nekoliko dana i već obara rekorde po gledanosti.

Na Netflixu je prošloga tjedna izašla treća sezona popularnog psihološkog trilera ''You'' u kojem Penn Badgley glumi prikrivenog psihopata i ubojicu. Serija je rađena po istoimenim bestselerima spisateljice Caroline Kepnes.

Pogledaj i ovo showbuzz A voli i glazbenice Koliko puta vas je očarao? Glumi "mutne" likove u serijama, a u stvarnom životu ljubi kolegice sa seta

Njegov lik zove se Joe Goldberg. Naizgled je sasvim običan voditelj knjižnice u New Yorku. Ali, Joe krije jezivu tajnu.

Kad u njegovu knjižnicu prvi puta uđe spisateljica Guinevere Beck (Elizabeth Lail), Joe razvija opsesiju. Prikriveni psihopat koristi tehnologiju i društvene mreže kako bi saznao gdje se Beck kreće i na taj način stvara ''spontanu'' romansu između njih dvoje.

Njegove metode kroz sve tri sezone ne isključuju otmicu i ubojstvo. Penn Badgley genijalno je utjelovio psihopata i ubojicu.

U svojoj ulozi toliko je uvjerljiv i neobično šarmantan da su fanovi diljem svijeta počeli romantizirati psihopate i serijske ubojice i fantazirati o vlastitim otmicama.

Penn Badgley nekoliko puta morao je na Twitteru iskazati svoju zabrinutost i upozoriti fanove da ne glorificiraju monstrume poput Joea iz serije.

Fanovi i dalje na njegovom Twitteru ostavljaju komentare poput "Hej, otmi me!''.

Treća sezona serije prestigla je i megapopularni ''Squid Game'' popevši se na prvo mjesto Netflixove trending liste čim je izašla 15. listopada. U novoj sezoni također se trebao ponovno pojaviti i lik s početka serije, Mr. Mooney, koji je bio vlasnik knjižnice, no, taj dio radnje potpuno je izbrisan jer je glumac Mark Blum umro od posljedica koronavirusa.

Penn Badgley televizijski je ljubimac još od svoje uloge u seriji Gossip girl, gdje je glumio skromnog i simpatičnog tinejdžera Dana Humphreya. Također je imao i uspješnu karijeru u djetinjstvu pojavljujući se u seriji ''Will & Grace'' i filmovima ''Do over'', ''The Mountain'' i ''The Bedford Diaries''.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Srpska premijerka Ana Brnabić (Foto: Dnevnik.hr) Ana Brnabić (Foto: Pixell) +0 Ana Brnabić (Foto: AFP) Celebrity Tko je lijepa partnerica srpske premijerke koja je očarala Johnnyja Deppa? Rijetko se pojavljuje u javnosti, a skupa su već 11 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene