Život kao iz filma

Jedina kći preminulog kralja popa je odrasla: Teška je 100 milijuna dolara, a tvrdi da se skriva da joj je otac ubijen

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kći kralja popa nedavno je objavila prvi samostalni album, a već radi na novim pjesmama. Iako je teška 100 milijuna dolara, želi sama izgraditi put karijere, a nastoji biti glumica, manekenka i glazbenica.

Kći kralja popa Paris Jackson vratila se u studio kako bi počela raditi na novim pjesmama sa svojim prijateljima u Los Angelesu, dva tjedna nakon što je objavila svoj prvi studijski album. 22-godišnja Paris družila se s prijateljima ispred studija, a fotografi su je uhvatili s cigaretom u ustima dok je razgovarala s nekoliko mladića.

Pogledaj i ovo Michael Jackson i djeca (Foto: Profimedia) Kako su samo odrasli! Pojavio se najmlađi sin Michaela Jacksona, za kojeg se godinama nije znalo kako izgleda, u rijetkom izlasku bio je s bratom i sestrom!

Na sebi je imala džemper s rezom do pupka, traperice i čizme, a ležernu kombinaciju upotpunila je nakitom i upečatljivom šminkom. Paris je na albumu "Wilted" kroz 11 pjesama opjevala prekid s Gabrielom Glennom, s kojim je bila dvije godine. Iako je tvrdila da ne može zamisliti svoj život bez njega, par je prekinuo proteklog ljeta, ali istaknuli su kako će i dalje zajedno biti u bendu. Paris se želi fokusirati na sebe i svoju karijeru, a čini se kako joj zasad sve ide po planu.

Inače, Paris Jackson drugo je dijete i jedina kći kralja popa Michaela Jacksona i Debbie Rowe. Nakon što su joj se roditelji rastali, danas 22-godišnja manekenka, glazbenica i glumica živjela je s ocem do njegove smrti 2009. godine. Majku je upoznala tek s 13 godina. Za tako mladu osobu Paris je puno prošla, a prije nekoliko godina je u intervjuu za Rolling Stone istaknula kako vjeruje da je njezin otac ubijen. Prema njezinim tvrdnjama, liječnik Michaela Jacksona, dr. Conrad Murray bio je čovjek koji je pjevača navukao na propofol. Rekla je da svi u njezinoj obitelji znaju kako je istina da je Jackson ubijen, ali da se to skriva.

Paris ima više od 50 tetovaža po tijelu, dvije tetovaže posvetila je svom bratu, dok je njih čak devet posvetila pokojnom ocu Michaelu Jacksonu.

Majku Debbie Rowe Paris je upoznala tek kada je imala 13 godina. Rowe je bila medicinska sestra, a poznata je po braku s Michaelom Jacksonom. Paris i njezin stariji brat Prince Michael nakon očeve smrti bili su pod skrbništvom njihove bake Katherine Jackson, a Paris je istaknula kako je ostvarila kvalitetnu vezu s majkom.

Kći kralja popa teška je više od 100 milijuna dolara, ali sama želi ostvariti svoju karijeru modela, glazbenice i glumice. Kada navrši 30 godina, naslijedit će trećinu Jacksonova bogatstva, pet godina kasnije dobit će još jedan dio, a posljednji dio dobit će kada bude imala 40 godina.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 7 Nives Celzijus - 1 +2 Nives Celzijus - 2 Celebrity Pogledajte haljinu u kojoj je Nives zagolicala maštu gledatelja i naglasila bujne obline, može li uopće izazovnije?  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene