Netko je bijesan

Otkriveni detalji odnosa Williama i Harryja, palača ne pamti takav razdor već nekoliko desetljeća

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otkriveni su novi detalji odnosa prinčeva Williama i Harryja, stariji brat je bijesan, ali i jako tužan prenose britanski mediji.

Princ William bijesan je i tužan zbog toga odnosa svog brata princa Harryja i Meghan Markle s kraljicom Elizabetom i smatra kako su njihovo ponašanje i postupci izraz nepoštovanja.

Pogledaj i ovo Princ William Sve je pomno isplanirano Princ William pojavio se na istom događaju gdje je bio i brat Harry, a evo kako su se izbjegli!

Sunday Times prenosi da je vojvoda od Cambridgea šokiran i tužan, a tome je razlog ponašanje njegovog brata Harryja i odnos prema kraljici Elizabeti. Članove kraljevske obitelji i dvorjane uznemirio je ton njegova i Meghanina odgovora nakon što je kraljica i službeno odlučila da ih odriješi posljednjih dužnosti koje su ih povezivale s Krunom.

Naime, oni su nakon toga javno obznanili kako će i dalje nastaviti živjeti životom kao i dosad, ali daleko od kraljevske obitelji i tako oštro odgovorili kraljici što se smatra krajnje neprimjerenim.

Kraljica uz to navodno nije imala pojma da će Meghan i Harry dati ekskluzivni intervju slavnoj voditeljici Oprah Winfrey, koji bi trebao ugledati svjetlo dana 7. ožujka i priča se da je već snimljen. Njima bliski izvori za The Sun su potvrdili kako će i odnos Harryja i Williama biti detaljno opisan, kao i još neki dosad neotkriveni detalji iz intime kraljevske obitelji.

William se trudi prihvatiti cijeli koncept Megxita i sada se nosi s dodatnim pritiskom jer Harry okreće leđa Velikoj Britaniji.

"Nakon što je zatomio svoj bijes, William je ostao bez svog brata. Dijelili su sve u životu, posao, zabavljali su se. To će mu zauvijek nedostajati", izjavio je njima blizak izvor.

To je još više narušilo odnos dvojice braće, a pojedini izvori iz palače tvrde da je to najozbiljniji kraljevski razdor u posljednjih nekoliko desetljeća.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra, Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) +1 Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Celebrity Jedna od najljepših žena izašla iz kuće bez glamura i bez šminke i pokazala da joj ta titula pristaje i nakon 21 godine

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene