ide dugo u povijest

Što je sve otkrila božićna čestitka princa Harryja i Meghan? Poznati zanimljivi detalji o kućici ispred koje su pozirali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Harry i Meghan pobrinuli su se da njihov sin živi poput pravoga princa, iako nema kraljevske titule. Britanski mediji raspisali su se o detaljima s njihove božićne čestitke.

Princ Harry i Meghan Markle svom sinu Archieju nisu dali kraljevsku titulu, no i dalje se brinu da njihov jedinac uživa kao pravi princ. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa pokazali su raskošnu kućicu koju su dali izgraditi samo za svog sina u vrtu kuće u kalifornijskom Montecitu, a ilustraciju su objavili u sklopu svoje božićne čestitke.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Minijaturna koliba dizajnirana u tradicionalnom britanskom stilu izgradnje kraljevski je par koštala oko 7000 dolara, piše Daily Mail. Osim toga, neodoljivo podsjeća i na kućicu za igranje koju je kraljica Elizabeta dobila na poklon za svoj šesti rođendan. Tada još princeza, Elizabeta se u kućici obožavala igrati sa svojom sestrom Margaret, a kućicu su obožavale i brojne generacije nakon nje. U njoj se fotografirao i često provodio vrijeme princ Charles, kao i princeza Eugenie.

"Kućica koju su Meghan i Harry dali napraviti za svog sina neodoljivo podsjeća na kuće koje se mogu vidjeti u Windsoru u Engleskoj. Svaki detalj napravljen je u skladu s britanskim ugođajem", istaknuli su stručnjaci za britanske medije.

Originalnu fotografiju koju su Harry i Meghan kasnije iskoristili za čestitku slikala je Meghanina majka u dvorištu njihove kuće. Čestitku su objavili putem udruge Mayhew, a kraljevski par je svima poželio sretne blagdane.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene