bila je seks-simbol

Lomila je muška srca, neki su zbog nje ostavljali supruge, a sad je progovorila o teškim trenucima u karijeri: "Nekad radiš greške"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sophia Loren počela se baviti glumom još 1950., a zadnjih 11 godina je u mirovini iz koje se vratila zbog sinovog filma "The Life Ahead".

Nekadašnji seks simbol Sophia Loren (86) progovorila je o svojoj zavidnoj karijeri povodom povratka glumi nakon 11 godina pauze. 

Pogledaj i ovo showbuzz sve ispričala O aferi holivudskih legendi šuška se već desetljećima, a glumačka ikona sada je otkrila što se zaista zbivalo između njih

Oskarovka je u intervjuu za The Guardian priznala da si je često morala govoriti da bude snažna kada se borila sa sumnjom u samu sebe. Sophia je iskreno prepričala svoja iskustva tijekom glumačke karijere budući da će gledatelji uskoro moći uživati gledajući ju u Netflixovom filmu "The Life Ahead" koji je režirao njezin sin Edoardo Ponti. 

Loren je otkrila kako je sebe tješila u trenucima kada se osjećala izgubljeno i loše. "Ponekad sam se tako osjećala. Znala sam si reći: 'Šuti. Budi snažna. Samo nastavi dalje i trudi se. Ponekad napraviš greške i ponekad pobijediš'. Napravila sam neke pogreške, no i dalje sam pobijedila", rekla je legendarna glumica. 

Loren je u filmu, koji je režirao njezin sin, utjelovila Madame Rose, Židovku koja je preživjela holokaust koja pomaže odgojiti djecu prostitutki. Glumica se osvrnula na sličnost nove uloge s onim prijašnjim. 

"Stvari se ne mijenjaju puno. Tijelo se mijenja. Um ne", istaknula je. Inače, Sophia, koja se rodila kao Sofia Villani Scicolone, jedna je od najvećih ikona zlatnog doba Hollywooda, a svoju karijeru je započela 1950. 

Osvojila je Oscara za najbolju glavnu glumicu za ulogu Cesire u ratnoj drami "Two Women" iz 1960. i to je bilo prvi put da je nagrađena izvedba u stranom filmu. 

Inače, Sophia je na vrhuncu svoje karijere bila poznata kao velika zavodnica koja je slomila srce mnogim muškarcima. U javnost je procurila informacija o njezinoj nesuđenoj vezi s Peterom Sellersom s kojim je snimila glazbeni album. 

Peter je ostavio svoju ženu zbog zaluđenosti Loren, a ona ga je na kraju ipak odbila. Imala je aferu i s kolegom glumcem Caryjem Grantom, a s njim je glumila u filmu "Houseboat", za koji je njegova tadašnja supruga pisala scenarij. Iako su dvije godine uživali u strastvenoj romansi, Cary i Sophia rastali su se ogorčeni vezom, a ostali su u trajno lošim odnosima. Navodno se Cary čak i želio pomiriti sa svojom ljubavnicom, no Sophia mu je poslala jasnu poruku udavši se za Carla Pontia.

Zajedno su dobili dva sina, a ona je ostala udovica 2007. kada je Ponti preminuo zbog komplikacija s plućima.

Tijekom cijele njezine karijere postojao je interes javnosti za njezinim intimnim fotografijama. Upravo zbog toga, Loren je 1999. godine podigla tužbu protiv 79 stranica za filmove za odrasle zbog objavljivanja njezinih obnaženih fotografija.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Keri Russell (Foto: Getty Images) Keri Russell (Foto: Getty Images) Keri Russell i Scott Speedman (Foto: Getty Images) Keri Russell (Foto: Screenshot) +6 Keri Russell (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Njezine kovrče bile su zaštitni znak kultne serije, a pogledajte kako danas izgleda nekad omiljena Felicity

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene