netko će masno zaraditi!

Doznalo se tko će najviše profitirati od Harryjevog i Meghaninog iščekivanog intervjua, slavni par neće uzeti ni lipe?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oprah Winfrey će za emitiranje intervjua s princom Harryjem i Meghan Markle od televizijske kuće CBS dobiti između 7 i 9 milijuna dolara, dok slavni par neće biti plaćen.

Televizijska kuća CBS će voditeljici Oprah Winfrey za emitiranje njenog intervjua s Meghan Markle i princom Harryjem platiti između 7 i 9 milijuna dolara.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Slavni par, s druge strane, za intervju neće biti plaćeni, no stručnjaci tvrde kako će im to pomoći u izgradnji njihovog brenda na kojem su već zaradili milijardu dolara, piše Daily Mail.

Par je u prosincu 2020. potpisao unosan ugovor sa streaming servisom Spotify, a prije toga su s Netflixom sklopili ugovor vrijedan 100 milijuna funti. Sav sadržaj producira njihova produkcijska tvrtka Archewell Audio koju su osnovali prošle godine.

Iz televizijske kuće smatraju da će emitiranjem intervjua vratiti uloženi iznos jer se očekuje da će ga gledati milijuni.

Prema snimkama koje su dosad procurile, očekuje se i kako će Meghan i Harry otkriti brojne nepoznate i sočne detalje o kraljevskoj obitelji i životu na dvoru.

Meghan je u najnovijem isječku otkrila kako nije smjela donositi vlastite odluke dok je bila dio kraljevske obitelji, a doznalo se i koji im je nadimak dala.

Dijelovi intervjua objavljeni su u trenutku kada Buckinghamska palača istražuje navode da je vojvotkinja maltretirala svoje osoblje.

Prvi ih je objavio list The Times i to nakon što je snimljen razgovor s Oprah. Meghan je optužbe nazvala "najnovijim napadom na sebe".

Izvor blizak paru otkrio je kako Meghan za puštanje priča i laži o njoj i princu Harryju u medije krivi vojvotkinju Kate Middleton, vojvotkinju Camillu Bowles i princa Charlesa.

Princ Harry je nedavno rekao da se odrekao kraljevskih dužnosti kako bi sebe i svoju obitelj zaštitio od "toksične" situacije koju su proizveli britanski mediji i koja je "uništavala moje mentalno zdravlje".

Intervju Harryja i Meghan s Oprah Winfrey u SAD-u će biti emitiran u nedjelju 7. ožujka, a svi jedva čekaju da čuju šokantne detalje koji će biti otkriveni i nakon kojih, čini se, više ništa neće biti isto.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson (Foto: Getty Images) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) +1 Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Zanimljivosti Tragična nesreća prekinula je jednu od naljepših ljubavnih priča koja nikada neće biti prežaljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene