Ma ni slično palači!

Pogledajte ovu seosku idilu za kojom je princ Charles tragao čak 40 godina, a svaki detalj uređenja osobno je nadzirao!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Charles koji danas slavi 73. rođendan i njegova supruga Camilla Parker Bowles obožavaju boraviti u svojoj seoskoj kuću u Llwynywermodu u Walesu, u sklopu koje i sami uzgajaju voće i povrće.

Princ Charles i njegova supruga vojvotkinja Camilla Parker Bowles posjeduju nekoliko nekretnina uključujući Clarence House u Londonu, Birkhall u Škotskoj, Highgrove House u Gloucestershireu te seosku kuću u Llwynywermodu u Walesu koja se zapravo izdvaja od svih.

Pogledaj i ovo Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) nepoznata prošlost Mračna strana obiteljske povijesti supruge princa Charlesa krije brojne tragedije, ali i poveznicu s princezom Dianom

Charles ju je kupio za 1,2 milijuna funti u ožujku 2007. godine, nakon što je proveo čak 40 godina tražeći pravo mjesto za povući se u osamu seoskog imanja, a u sklopu kojeg se nalaze tri pomoćne zgrade, staja i glavna kuća.

Princ je osobno nadzirao proces izgradnje kako bi bio siguran da bude što održivija. Zato su korišteni velški materijali, uključujući vapnenu žbuku i velški škriljevac, angažirani su lokalni radnici, grijanje i topla voda dolaze iz kotla na drvenu sječku, a kuća čak ima i spremište za kišnicu. Uređena je u rustikalnom stilu kojem se mnogi dive, a rijetko tko bi pomislio da je to jedno od omiljenih mjesta budućeg britanskog kralja.

Glavna soba u kući ima visoke stropove s drvenom građom, a tu je tradicionalni kamin na drva, dvije velike ​fotelje te drveni regal s raznim keramičkim vazama s jedne strane. Zidovi su ukrašeni s dvije tiskane tapiserije, a tu su i tepisi iz tkalačkog stana Solva Woolen Mill, koji je kraljevski par čak osobno posjetio.

U prostoriji za primanje gostiju nalazi se prozor i obliku luka s crnim okvirom, ispod kojeg se nalazi drvena klupa i posude za cvijeće, a sa stropa visi kružni crni luster, ispod kojeg je veliki drveni stol za blagovanje i stolice s crnim kožnim naslonima.

Vani se nalazi vrtovi i imanje okruženi sa 192 hektara zemlje, a Charles i Camilla tamo sami uzgajaju svoje biljke i povrće.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) +10 Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Celebrity Nikome nije jasno što to ima ovaj 27-godišnji mladić da u njegovom zagrljaju završavaju i puno starije ljepotice!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Cowell (Foto: Profimedia) +0 Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Zaljubili su se kada je bila u braku s njegovim dobrim prijateljem, a oko je na nju bacio na zajedničkom ljetovanju!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene