Nakon svađe s Kate

Procurio je sadržaj privatnog e-maila koji je Meghan slala svojim pomoćnicima, evo što je zahtijevala od njih

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U medijima je objavljen sadržaj privatnog e-maila koji je Meghan Markle slala svojim pomoćnicima nakon svađe s Kate Middleton.

Novinar i autor biografije, trenutačno najpoznatije vojvotkinje na svijetu iliti Meghan Markle, Omid Scobie objavio je u medijima  privatni e-mail u kojem Meghan zahtjeva od svojih pomoćnika da objave službenu izjavu u kojoj će pisati da ju je Kate rasplakala zbog haljina za malene djeveruše koje su je pratile na vjenčanju. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

"Pa ako sada izbacujemo bilo kakve službene izjave, možda bi KP konačno mogla poslati i ono da nisam ja rasplakala Kate. Zašto moja strana priča nikada nikome u palači nije važna", stoji u navodnom Meghaninu mailu.

"Ali i kod mnogih drugih zahtjeva koje je par uputio, naišli su na ignoriranje. Rečeno joj da je vojvotkinju od Cambridgea ne bi trebalo uvlačiti u besposlene tračeve", izjavio je Omid za Harper's Bazaar.

Omid tvrdi da su Meghan i Harry bili ogorčeni kada je Kensingtonska palača hitno zatražila da Harry potpiše izjavu koja je tvrdila suprotno. Kaže i da je palača htjela da princ porekne uvredljivi članak u The Timesu iz 2020. godine u kojem je pisalo da je njegov brat William stalno maltretirao njega i Meghan prije nego su odlučili napustiti svoje kraljevske dužnosti.

E-mail je očito bio privatne naravni, a Meghan ga je poslala dvoje ili troje svojih pomoćnika. Ne zna se kako je došao u Omidove ruke, a neki se pitaju je li baš Meghan zaslužna za curenje njegova sadržaja u javnost jer bi se već dosad oglasila uzrujana zato što je e-mail objavljen bez njezina znanja.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) +4 Beyonce (Foto: Getty Images) Celebrity I Beyonce je reagirala na intervju Harryja i Meghan, a prisjetila se i neugodnog susreta s kraljevskim parom

Podsjetimo, britanski su mediji 2018. godine objavili priču da je Meghan rasplakala Kate Middleton tijekom probe haljina za djevojčice s cvijećem na kraljevskom vjenčanju, a neki nagađaju da je Kateine kćer i princeza Charlotte bila glavni povod svađe. Bila je to jedna od temu u kojem je Meghan progovorila u intervjuu s Oprom Winfrey

"Ona je zbog nečega bila uznemirana, ali ispričala se kasnije zbog svega. Problem je nastao oko haljina za djevojčice koje su me pratile na vjenčanju, to me rasplako i zaista me povrijedila. No, donijela mi je cvijeće i poruku s isprikom. Učinila je ono što bih ja učinila da znam da sam nekoga povijedila, samo da preuzmem odgovornost za to. To zapravo i nije bio sukob i mislim da nije fer zbog nje ulaziti u detalje toga jer se ispričala", izjavila je Meghan u intervjuu.

Kate se o tome zasad nije oglasila, ali nakon intervjua viđena je u javnosti i njezin izraz lica dovoljno je rekao koliko su joj prisjele Meghanine tvrdnje. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene