bilo je i toga...

Pojavila se dosad neviđena snimka princeze Diane i princa Charlesa, zabilježila je jedan od rijetkih trenutaka sreće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prilikom druge kraljevske turneje Australijom princeza Diana i princ Charles posjetili su jedno industrijsko postrojenje, gdje je zabilježen rijedak trenutak njihove sreće.

Britanski mediji objavili su nikad viđeni video pokojne princeze Diane kako se oduševljeno smije u društvu svog supruga princa Charlesa, koji je prema mišljenju obožavatelja kraljevske obitelj dokaz da su i oni imali sretnih trenutaka, kada nisu mrzili jedno drugo.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. dao je sve od sebe Svi pričaju o simpatičnoj gesti kralja Charlesa, evo kako je pokazao da i u teškom periodu misli na svoj narod!

Kratka snimka nastala je 1985. godine kada je kraljevski par posjetio Australiju i tom prilikom posjetio neka industrijska postrojenja, točnije talionicu aluminija u Portlandu, pa su Diana i Charles na glavama morali nositi zaštitne kacige. Ona se u jednom trenutku počela tome smijuljiti prije nego što je rukama zatvorila usta kako bi zaustavila glasno smijanje pred svima.

"Smiju li vam se žene svaki put kada stavite kacigu na glavu?" pitao je Charles u šali radnike koje je pozdravljao.

Video pogledajte ovdje. 

Bila je to Dianina druga kraljevska turneja Australijom, koja se održala dvije godine nakon njezina prvog posjeta toj zemlji, koji je nedavno bio i prikazan u hit-seriji "Kruna".

Slatki trenutak prikazan u videu oduševio je obožavatelje kraljevske obitelji.

"Sjećam se da je Harry u jednom dokumentarcu rekao kako je smijeh njegove majke bio nevjerojatan. Izgleda da stvarno jest", "Ovo su bila njihova sretna vremena", "Obožavam način na koji se smijala", "Samo je Diana mogla nositi kacigu na ovako trendi način", neki su od komentara na društvenim mrežama.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Luka Nižetić i more Celebrity Zbog urnebesnog videa koji je objavio Nižetiću se javilo pola naše estrade, on je prošao dobro, brine ga samo jedno!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Idris Elba (Foto: Profimedia) Idris Elba (Foto: Getty Images) Tom Hardy (Foto: Getty Images) +0 Richard Madden (Foto: AFP) Preporuke ANKETA: Koga biste voljeli vidjeti kao sljedećeg Jamesa Bonda? Ovo su imena koja se trenutačno puno spominju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene