Težak razvod

Teške optužbe bivše supruge glazbenog milijardera, tvrdi da ju izgladnjuje i ostavlja bez ičega

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U javnost su isplivali novi detalji oko mučnog razvoda repera Dr.Drea i Nicole Young.

Glazbeni mogul i milijarder Dr.Dre, pravog imena Andre Young, ovog je ljeta objavio da se razvodi od supruge Nicole Young nakon 24 godine braka.

Papire za razvod podnijela je 50-godišnja Nicole, a u njima je od 55-godišnjeg repera zatražila naknadu od oko dva milijuna dolara mjesečno. Objasnila je to kao privremenu bračnu naknadu nakon razvoda, a zatražila je i dodatnih pet milijuna dolara za podmirenje sudskih troškova.

Bivši par još uvijek na sudu vodi mučnu bitku oko razvoda, a sada je u javnosti isplivao i novi sudski dokument u kojem Nicole optužuje Drea da je "pokušava izgladnjeti" i "ostaviti je bez ičega".

Sporni dokument, koji je objavio Daily Mail, otkriva i da je Nicole želi pregledati 50 poslovnih dokumenata svojeg bivšeg supruga kako bi dokazala da joj duguje naknadu.

"Nicole nije bila zaposlena tijekom 24-godišnjeg braka. Umjesto toga, bila je kod kuće i odgajala njihovu djecu. Tijekom braka stranke su prikupile imovinu vrijednu gotovo milijardu dolara. Svejedno, Andre odbija platiti bračnu naknadu Nicole i podmiriti troškove suđenja. Ukratko, pokušava je izgladnjeti i išetati iz razvoda s cijelom njihovom imovinom, ostavljajući je gotovo bez ičega", piše u novom sudskom dokumentu.

Dr. Dre je od suda zatražio zaštitu dokumenata koje Nicole želi i odbija joj ih predati dok ne potpiše ugovor o šutnji kako njegove tajne ne bi procurile u javnost. Pozvao se i na njihov predbračni ugovor koji su potpisali 1996. godine i prema kojemu se njegovi brojni komercijalni pothvati ne tiču njegove bivše, navodi Daily Mail.

No, kako se pisalo kada se u javnosti doznalo za njihov razvod, reper je navodno uništio spomenuti predbračni ugovor dok je još mislio da njihovom braku neće doći kraj, što bi značilo i da Nicole sada ima pravo na novac koji traži.

Prema navodima izvora bliskih paru, Nicolin se život nije promijenio otkako se razišla od supruga. Ostala je živjeti u njihovoj vili u Malibuu, a osim toga ima i sav luksuz koji je i prije imala, od posluge do skupih automobila, prenosi Daily Mail.

Dre je još ranije je na suđenju istaknuo kako mu bivša supruga ne želi vratiti njegove stvari iz vile poput skupih motora, palica za golf i vatrenog oružja. Nakon rastave, on se preselio u drugu kuću koju ima u Los Angelesu.

Bivši supružnici zajedno imaju dvoje djece, sina Truicea (23) te kćer Truly (19), a Dre je s drugim ženama dobio još petoro djece.

Najstariji od njegove djece je 38-godišnji Curtis Young čija je majka Cassandra Joy Greene s kojom je Dre bio u vezi od 1980 do 1983. godine. 37-godišnju La Tanyu Danielle Young rodila mu je Lisa Johnson. 1988. godine s Jenitom Porter dobio je sina kojem je dao ime Andre Young Jr. i koji je preminuo 2008. godine. S američkom pjevačicom i kantautoricom Michel'le ima 29-godišnjeg sina Marcela Younga, dok su informacije o datumu rođenja kao i majki njegove kćeri Tyre Young javnosti nepoznate.

Nicole je prije Drea bila u braku s NBA zvijezdom, Sesaleom Threattom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene