Tko bi rekao?

Procurili detalji odnosa princa Harryja i Charlesa, nitko nije mislio da su stvari tako loše!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanski mediji prenose kako odnos princa Harryja i njegova oca, princa Charlesa nikada nije bio lošiji, a da je sve eskaliralo prije nekoliko dana.

Princ Charles i princ Harry jedva da su razgovarali tijekom nekoliko proteklih mjeseci i njihov odnos nikada nije bio lošiji, prenose britanski mediji.

Pogledaj i ovo Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton izjava na koju se čekalo Meghan i Harry poslali su javnu poruku podrške Kate Middleton koja boluje od raka, a svijet zanima i još jedna poprilično bitna informacija

Naime, prijestolonasljednik je ostao duboko šokiran i povrijeđen nakon intervjua Harryja i Meghan s Oprah Winfrey, a napetosti su dodatno eskalirale prije nekoliko dana, kada je Harry rekao da je prekinuo sve veze s kontroverznim poduzetnikom Mahfouzom Mareijem Mubarakom bin Mahfouzom godinu dana prije nego što mu je princ Charles uručio viteško odlikovanje Reda Britanskog Carstva.

"Charles je duboko šokiran i razočaran Harryjevom posljednjom izjavom, ali voli ga i neće mu javno uzvratiti", izjavio je Charlesov bliski prijatelj za The Sun, koji je htio ostati anoniman, i dodao da on dostojanstveno šuti jer se boji da bi razdor u javnosti mogao utjecati na njegovu vladavinu.

Harryjev odnos s ocem pogoršao se nakon intervjua s Oprah Winfrey u ožujku. Vojvoda je tada rekao da ga je otac prestao financirati kada su on i Meghan objavili planove za preseljenje u Ameriku i da ga je povrijedio.

"Postupio je prema meni onako kako su se prema njemu ponašali nekada", izjavio je Harry.

Otac i sin posljednji su put osobno razgovarali na sprovodu vojvode od Edinburgha prije osam mjeseci, a od tada su razmijenili tek nekoliko teških telefonskih poziva. Harry je u srpnju bio u Londonu kako bi otkrio kip posvećen pokojnoj majci Diani, ali s ocem se nije sastao, a budući kralj još nije upoznao svoju šestomjesečnu unuku Lilibet.

Princ Harry je više puta progovorio javno o njihovu odnosu, pa je čak u svojem podcastu izjavio da se preselio u SAD kako bi prekinuo krug bola koji osjeća još od djetinjstva. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene