Objavila ih frendica

Na Instagramu osvanula prva fotografija Jennifer Lopez i Bena Afflecka, vidi se da su zaljubljeni do ušiju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Leah Remini objavila je na Instagramu prvu zajedničku fotografiju Jennifer Lopez i Bena Afflecka koji su bili gosti njezine rođendanske proslave.

Jennifer Lopez i Ben Affleck vruća su tema svjetskih medija otkako se pojavila vijest da su se pomirili nakon više od 10 godine i to nedugo nakon što je ona raskinula zaruke s Alexom Rodriguezom, a sada je na društvenim mrežama osvanula i njihova prva zajednička fotka.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Nju je objavila Jenniferina prijateljica, glumica Leah Remini i to povodom svog 51. rođendana, a na kojoj pozira zajedno sa zagrljenim golupčićima.

"Željela sam podijeliti s vama mali video mog rođendana jer sam dobila toliko ljubavi. Ne mogu se dovoljno zahvaliti obitelji i prijateljima što su slavili sa mnom na meni poseban način", napisala je između ostalog Leah uz video.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leah Remini (@leahremini)

Nedavno je izvor blizak Jennifer i Benu za E!News potvrdio da su potpuno predani jedan drugome, iako su se složili da neće žuriti s vjenčanjem.

"Oni spajaju svoje živote i obitelji, ali još ne osjećaju potrebu za zarukama ili vjenčanjem. Ne smatraju da im je to potrebno. Žele učiniti sve kako bi ovo uspjelo", izjavio je anonimni izvor.

Dodao je i kako Jennifer svojim načinom života sjajno utječe na Bena koji je vodio dugu i tešku borbu s alkoholizmom.

"Divna je prema njemu. Ona ne pije alkohol, redovito vježba i zdravo se hrani. To sve dobro utječe na njega", zaključio je.

Jennifer će se u potpunosti preseliti u Los Angeles kako bi bila što bliže Benu, a par je trenutno u potrazi za zajedničkim domom iz snova.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Spanic (Foto: Instagram) Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Gabriela Spanic (Foto: AFP) Gabriela Spanic (Foto: AFP) +3 Gabriela Spanic (Foto: AFP) Nekad i sad Glumica hrvatskih korijena koja se proslavila u sapunici o kojoj se i danas priča fotkala se u tijesnom korzetu i jedva zadržala obline na mjestu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene