Sve joj se posložilo

Pobjegla je iz domovine bez igdje ičega, a danas na drugom kraju svijeta živi život iz snova, ovo je njezina filmska priča!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Monika Radulović pobjegla je kao djevojčica iz ratnog vihora koji je pogodio Bosnu i Hercegovinu, a danas živi svoj život iz snova.

Bivša Miss Universe Australije Monika Radulović i njezin suprug, slavni slikar Alesandro Ljubičić prije pola godine postali su sretni roditelji dječaka Luke, a novopečena majka izgleda ljepše nego ikad.

Tome najbolje svjedoče fotografije koje objavljuje na svom Instagramu, a vidi se da danas uživa u životu nakon što je kao malena djevojčica prošla kroz zaista teške dane i rat koji je doživjela na našim prostorima i od kojeg je morala pobjeći.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monika Rad (@monika_rad)

Naime, Monika je rođena u Bosni i Hercegovini, točnije u Zavidovićima, a s roditeljima je kao 4-godišnja djevojčica otišla iz ratom pogođene domovine i preselila se u Australiju bez igdje ičega.

"Moji roditelji i ja smo stigli bez ičega ovdje u Australiju, gdje smo odlično primljeni. Veoma sam zahvalna zbog toga", izjavila je svojevremeno Monika.

2015. godine ponijela je laskavu titulu Miss Universe Australije i dobila je čast predstavljati svoju novu zemlju na svjetskom izboru. Diplomirala je psihologiju na Sveučilištu Western Sydney, a trenutačno je posvećena brizi o malenom sinu.

U braku je s Alesandrom od 2018. godine, a prije toga su u vezi bili četiri godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene