Svašta smo vidjeli

Modni gafovi koji se neće tako brzo zaboraviti: Koja poznata dama ne voli grudnjak, a koja je nosila tijesan badić?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Modni gafovi i razgolićena izdanja slavnih ljepotica poput Irine Shayk, Tine Louis, Elisabette Canalis i Rite Ore obilježili su ovu godinu.

Iako u 2020. godini baš i nismo imali priliku viđati zvijezde na crvenim tepisima i u glamuroznim izdanjima, kao inače kada svijetom nije harala pandemija koronavirusa, ipak smo mogli svjedočiti nekim modnim gafovima i nezgodama čije su fotografije osvanule u medijima.

Pogledaj i ovo Irina Shayk - 2 "Ne budi neukusna" Irina Shayk pozirala u nikad provokativnijem izdanju: "Ti si jedna od najljepših žena na svijetu, ali to ne znači da ti sve pristaje"

Zvijezde su pokazale i više nego što su htjele ili planirale, možda slučajno, možda namjerno, ali ništa nije promaklo fotografima koji su ih uhvatili i zabilježili njihove nezgodne trenutke u javnosti.

Na tom popisu našla se lijepa manekenka ruskog porijekla Irina Shayk koja se prošetala New Yorkom u gaćicama i majici, a nekima se poput kćeri tenisača Borisa Beckara Anni Ermakovoj nije dalo oblačiti grudnjak, baš kao ni talijanskoj glumici Elisabetti Canalis, koju je nekoć ljubio George Clooney. Gaćice je pokazala i pjevačica Rita Ora, kojoj je na jednom snimanju probleme s haljinom radio vjetar, a njezinoj kolegici Cardi B suprug je rukama morao pridržavati grudi kako joj ne bi ispale iz dekoltea.

U poluprozirnim izdanjima šetala se i manekenka Winnie Harlow, a ljepotice poput njezinih kolegica Tine Louise i Tine Kunakey vodile su borbu na plažama u pretijesnim bikinijima.

Sva izdanja koja baš nisu proslavila slavne ljepotice pogledajte u našoj galeriji.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Celebrity Bizarno ponašanje Melanije i Donalda u javnosti teško je objasniti, ali kada se kamere ugase sve je drugačije?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene