baš su se skockale!

Zastupnice opet u Saboru poslije pauze: Pogledajte što su odabrale za povratak, neke su se i modno uskladile

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Saborske zastupnice skockale su se za povratak na posao, dominirale su haljine i štikle, no bilo je i puno odijela, te čak i jedne starke.

Prvi dan povratka zastupnika u Sabor nakon dvomjesečne ljetne pauze prošao je u znaku modnih kombinacija saborskih zastupnica.

Mnoge od njih za ovu su se prigodu odlučile posebno skockati, neke su se čak i slučajno modno uskladile, a neke istaknule u ne baš tipičnim modnim odabirima za Sabor.

Natalija Martinčević svakako je jedna od onih koje je bilo teško neprimjetiti zbog boje njezine haljine, ali i laskavog kroja koji naglašava ženstvenu figuru, a iskombinirala ju je sa štiklama u boji kože.

Za kombinaciju neupadljivih štikli i upečatljive haljine odlučila se i Marija Vučković koja je ona je odabrala model cvjetnog uzorka, a slično se odjenula i Marijana Petir. U elegantnoj bijeloj haljini bez rukava i ružičastim štiklama istaknula se i Romana Nikolić.

Iz mase je iskakala Sandra Benčić koja je, za razliku od većine zastupnica, umjesto štikli odabrala tenisice i to kultne starke, a nosila je i zelene najlonke.

Pažnju je privlačila i Marina Opačak Bilić u bijelom odijelu s uskim hlačama i sakoom koji ističe struk. Za sličnu kombinaciju odlučile su se i zastupnice Sabina Glasovac i Mirela Ahmetović, koje su se slučajno i modno uskladile u sakoima plave boje.

Mnoge zastupnice igrale su na sigurno u provjerenoj crno-bijeloj kombinaciji, među ostalima i Anka Mrak Taritaš, Majda Burić te Nada Murganić.

Što su ostale zastupnice obukle za prvi dan u Saboru i kako su sve izgledale pogledajte u našoj galeriji.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene