Kakav krimić

Misteriozna smrt supruga dive za koju se mislilo da je samoubojstvo, no istina je bila puno gora

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jean Harlow bila je dva mjeseca u braku s drugim suprugom Paulom Bernom kada je on pronađen mrtav u njihovoj kući.

1932. godine suprug holivudske glumice Jean Harlow, producent Paul Bern, navodno je počinio samoubojstvo.

Pogledaj i ovo showbuzz imao je tek 36 Poznati glazbenik poginuo u pucnjavi u rodnom gradu, policija potvrdila da su ga napali dok je kupovao u pekarnici

Jean Harlow bila je jedna od najpoznatijih glumaca starog i po mnogima zlatnog doba Hollywooda koju su za života zvali "fatalnom ženom", a preminula je 1937. godine sa svega 26 godina.

Unatoč kratkom životu, platinasta plavuša bila je udana čak tri puta, a najduži brak trajao joj je 2 godine. S prvim suprugom Charlesom McGrewom bila je u braku od 1927. do 1929. godine, s Paulom samo dva mjeseca prije nego je pronađen mrtav, dok je s posljednjim suprugom Haroldom Rosson izdržala od 1933. do 1934. godine.

Njegovo tijelo pronađeno je obnaženo na podu njihovog doma te s pištoljem u ruci, apored tijela je bilo i kratko oproštajno pismo. "Najdraža moja, nažalost ovo je jedini način da ispravim loše stvari koje sam napravio i da izbrišem svoju sramotu. Volim te i razumiješ da je prošla noć bila komedija, Paul", stajala je u kratkom pismu.

Policija je slučaj odmah okarakterizirala kao samoubojstvo, iako nisu uspjeli složiti glavu i rep priče, dok Jean o svemu nije željela pričati. Te noći navodno je bila u domu svoje majke, no sumnjalo se i kako je ona ubila supruga. Producenti njezinog filmskog studia MGM odmah su to jutro pohrlili u njezin dom kako bi umanjili veliki skandal koji je izbio.

Klupka se razmotalo ubrzo nakon toga. Naime, prije nego je upoznao Harlow, Bern je u New Yorku bio u ljubavnom odnosu s glumicom Dorothy Millette koja je patila od brojnih emocionalnih i psihičkih problema. Jednog dana Bern ju je pronašao u komi iz koje su liječnici tvrdili kako se neće probuditi.

Deset godina kasnije, u vrijeme kada je Bern bio s Jean, Millette se probudila i kontaktirala bivšu ljubav te dogovorila sastanak s njim u njegovoj kući koju je dijelio s holivudskom glumicom. Te večeri inicirao je svađu s Harlow kako bi ona otišla od kuće, a iste je noći preminuo, odnosno ubila ga je njegova bivša ljubavnica.

Devet dana nakon što je pronađeno njegovo tijelo, pronađeno je i ono od Dorothy u rijeci Sacramento, čime je njegovo ubojstvo pripisano njoj.

Ubrzo nakon njegove smrti, Harlow je započela javnu vezu s boksačem Maxom Baerom, no njezin je studio ubrzo dogovorio brak s kinematografom Haroldom Rossonom koji je potrajao 8 mjeseci te su njih dvoje zapravo bili samo prijatelji.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Celebrity Bila je glasna zagovornica plus-size žena, ali sada šokira drastičnom promjenom imidža kojom se hvali na sva zvona
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene