Poslala snažnu poruku

Meghan prvi put u javnosti nakon vijesti o gubitku djeteta, njezine su dirljive riječi malo koga ostavile ravnodušnim

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle pojavila se prvi put u javnosti nakon vijesti da su ona i princ Harry u srpnju ove godine izgubili dijete.

Vojvotkinja Meghan Markle šokirala je javnost viješću da je doživjela spontani pobačaj u vlastitom domu dok je uz nju bio sin Archie, a sada se nakon objave te tužne vijest po prvi put pojavila pred kamerama.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Učinila je to u javljanju za CNN-ovu emisiju "Heroes: All-Star Tribute" kako bi odala počast i priznanje onim ljudima koji se brinu da nitko ne ostane gladan tijekom pandemije koronavirusa.

"U godini koja je svima predstavljala izazov nadahnule su me priče o suosjećanju u našim zajednicama. Širom zemlje ljudi su ostavili po strani vlastite potrebe zbog kolektivne dobrobiti svih oko sebe. Večeras slavimo te junake, od kojih neke poznajem, a nekima plješčemo izdaleko. Te su se osobe pobrinule da zadovolje najosnovnije potrebe, pazili su da nitko oko njih ne pati. Hranili su svoje susjede i pokazali da u najmračnijim vremenima imamo moć nekoga podsjetiti da nada postoji i da ćemo svi biti dobro", izjavila je Meghan u videu koji je čini se snimljen u vrtu njezina i Harryjeva doma u Kaliforniji.

Bio je to dirljiv govor i njezino prvo službeno pojavljivanje u medijima nakon što je proteklog mjeseca otkrila kako su ona i princ Harry izgubili dijete

Iako su je neki kritizirali zato što je podijelila s cijelim svijetom nešto tako privatno, njoj blizak izvor je za Us Weekly ranije ovog mjeseca rekao kako ona nimalo ne žali što je na taj način podijelila svoju tugu.

"Meghan je obasuta izljevima ljubavi i podrške drugih žena koje su iskusile bol zbog gubitka djeteta", otkrio je izvor.

Par je dobio mnoge poruke podrške i putem društvenih mrežama, a izvor je potvrdio kako su prinčevi William i Charles, bili uz svog brata, odnosno sina, baš kao i baka kraljica Elizabeta II.

"Harry im se ljetos povjerio, kada se to dogodilo. Unatoč tome što su se braća udaljica, William i dalje teško podnosi misli da Harry pati zbog nečega. Jako je osjetljiv na njega", ispričao je izvor.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene