Neobično...

Meghan tvrdi da su joj oduzeli putovnicu, ali kako je onda posjetila najmanje 13 različitih zemalja?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle u posljednjih je nekoliko godina posjetila najmanje 13 različitih zemalja, što privatno, što poslovno, ali tvrdi da joj je putovnica bila oduzeta.

Meghan Markle u intervjuu s Oprom Winfrey, o kojem se već danima ne prestaje pričati, između ostalog izjavila je kako joj je pri ulasku u britansku kraljevsku obitelj oduzeta putovnica, no sada se postavlja pitanje kako je bez nje uspjela putovati u čak 13 različitih zemalja?

Pogledaj i ovo showbuzz Nije to očekivala Konačno se zna kako se Kate Middleton osjeća nakon Meghaninih izjava, evo što ju je najviše pogodilo

Točnije, Meghan je posjetila najmanje 13 različitih zemalja otkako je u vezi s pricem Harryjem, barem koliko je poznato javnosti, a to ne bi bilo moguće da joj je putovnica stvarno bila oduzeta zajedno s vozačkom dozvolom i ključevima kada se pridružila obitelji, kako tvrdi.

"Kada sam postala dio obitelji, tada sam zadnji put vidjela svoju putovnicu, vozačku dozvolu i ključeve. Sve to sam im morala predati", izjavila je Meghan i dodala kako je putovnicu dobila natrag nakon što su se odrekli svojih službenih dužnosti i napustili Veliku Britaniju.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) +4 Beyonce (Foto: Getty Images) Celebrity I Beyonce je reagirala na intervju Harryja i Meghan, a prisjetila se i neugodnog susreta s kraljevskim parom

Međutim, od trenutka kada je počela vezu s Harryjem pa sve do rujna 2019. godine kada su zajedno otputovali na vjenčanje modnog dizajnera Mishe Nonoa u Italiju, Meghan je posjetila 13 zemalja. Anonimni je izvor za The Sun izjavio kako je vojvotkinja morala pokazati dokument za prelazak granica koje je u tom razdoblju posjetila. Naime, kraljica Elizabeta jedina je koja ne mora koristiti svoju putovnicu, no svi drugi članovi kraljevske obitelji dužni su je imati sa sobom kada odlaze u inozemstvo.

Dio upućenih osoba sugerira da je Meghanina putovnica možda bila samo na čuvanju, ali da ju je jednostavno morala koristiti.

"Nezamislivo je da u nije nosila sa sobom na privatna putovanja, poput onoga u New York gdje su joj prijateljice organizirale zabavu darivanja nerođenog sina, posjeta prijatelja u Kanadi, zabave u Amsterdamu ili odlaska na jezero Como u Italiji kod Georgea Clooneyja", zaključila je jedna od autorica i stručnjakinja o životu na dvoru Margaret Holder.

Podsjetimo, Meghan i Harry na prvo zajedničko putovanje krenuli su samo šest tjedana nakon što su svijetu obznanili da su zajedno i kada je princ svoju dragu odveo na safari u Bocvanu. Kasnije su posjetili Clooneyja u Italiji, prije nego što su krenuli u Nizozemsku, Amsterdam i Toronto.

U kolovozu 2019. godine par je proslavio Meghanin rođendan u ekskluzivnom kompleksu na Ibizi, a ona je iste godine bila u New Yorku. Par je posjetio i Maroko, Južnu Afriku, Australiju i Novi Zeland u sklopu svoje kraljevske turneje.

O svemu se oglasio i povjesničar Robert Lacey, koji inače radi i kao savjetnik na snimanju hit-serije "Kruna", a koji je za BBC pokušao objasniti tu nelogičnost.

"Meghan je vozačku dozvolu morala predati zbog sigurnosti i sigurnosnih pravila. Kada bi sama nekamo otišla, bila bi nezaštićena. A putovnica joj je jedino mogla biti na čuvanju", izjavio je za BBC.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember - 2 Vlado Kalember - 4 +0 Vlado Kalember - 3 inMagazin Vlado Kalember otkrio kojim ga je pitanjem šokirala bivša supruga Ana Rucner: ''Kakve ti veze imaš sa...?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene