Trbuh je već poveći

Meghan se obratila javnosti prvi put nakon intervjua s Oprom, a evo što nikako nije prestala raditi dok je pričala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle pokazala je poveći trudnički trbuh dok je davala izjavu u emisiji Vax Live i zagovarala važnost cijepljenja protiv koronavirusa, ali i ženskih prava.

Meghan Markle pokazala je trudnički trbuh pojavivši se u emisiji Vax Live, za koju je snimila izjavu u dvorištu svoje vile u Montecitu vrijedne 14,7 milijuna dolara. U obraćanju gledateljima Meghan se osvrnula na važnost zdravlja i cijepljenja u ovo doba pandemije koronavirusa.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

"Kao pokrovitelji kampanje Vax Line, moj suprug i ja vjerujemo da je za oporavak presudna predanost zdravlju, sigrunosti i uspjehu svij, ali posebno žena koje je ova pandemija nesrazmjerno pogodila", izjavila je Meghan koja nije skidala ruke i prestala milovati trudnički trbuh, skriven iza široke cvjetne haljine, što su mnogi primijetili i prisjetili se da je to isto radila i dok je bila trudna sa sinom Archiejem.

"Suprug i ja smo oduševljeni što ćemo uskoro poželjeti dobrodošlicu našoj kćeri. Taj osjećaj radosti dijelimo s milijunima drugih obitelji širom svijeta. Kada pomislimo na nju, mislimo na sve mlade žene i djevojke kojima se mora pružiti prilika i potpora da nas vode naprijed", poručila je Meghan.

Bilo je to njezino prvo pojavljivanje na američkoj televiziji nakon bombastičnog intervjua koji su ona i Harry snimili s Oprah Winfrey u ožujku koji je šokirao svijet i o kojem se ni danas ne prestaje pričati. 

Meghan i Harry inače čekaju djevojčicu koja bi na svijet trebala stići na ljeto. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio, Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Getty) +1 Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Profimedia) Celebrity Izgubila je glavu za novim dečkom, dijele strasti i poljupce gdje stignu i ne zanima ih što će drugi reći na to

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene