nije jedina

Meghan Markle u javnosti ne koristi svoje pravo ime, mnogi su se iznenadili kada su čuli kako se zaista zove

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghanino puno ime u centar pažnje je došlo još prije nekoliko godina kada je kraljica Elizabeta blagoslovila njezinu vezu s princem Harryjem.

Kao brojne svjetske zvijezde, i Meghan Markle koristi svoje srednje ime u javnom životu. Malo je poznato da joj je puno ime zapravo Rachel Meghan Markle. Upravo ta činjenica oduševila je njezine obožavatelje jer je u seriji "Suits" utjelovila lik Rachel Zane.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i Meghan Markle Kakvi su to potezi? Meghan Markle nudi svoju pomoć Kate Middleton, javila joj se nekoliko puta, a evo kako je ona reagirala na to!

Meghanino puno ime u centar pažnje je došlo još prije nekoliko godina kada je kraljica Elizabeta blagoslovila njezinu vezu s princem Harryjem. U službenom priopćenju navela je kako pozdravlja brak svog unuka princa Henryja Charlesa Alberta Davida od Walesa i Rachel Meghan Markle.

No nije jedina koja ne koristi svoje prvo ili pravo ime. Čak ni njezin suprug ne koristi ime koje je dobio rođenjem. Harry je zapravo Henry, no cijeli svijet ga poznaje po ležernijem imenu, kako je sam jednom rekao.

Meghan i Harry vjenčali su se 19. svibnja prije tri godine, a zajedno su dobili sina Archieja te će uskoro dobiti i kćer. Kraljevski par šokirao je javnost nedavno intervjuom koji su dali voditeljici Opri Winfrey, a u kojem su opisali život u palači, iz koje su se iselili prošle godine nakon što su odstupili od svih kraljevskih dužnosti.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton (Foto: AFP) Pippa Middleton, James Middleton (FOTO: Getty) Pippa Middleton (Foto: Profimedia) +1 Pippa Middleton (Foto: AFP) Nekad i sad Prošlo je deset godina otkako je njezina stražnjica umalo zasjenila kraljevsko vjenčanje, o ovim se fotografijama pričalo danima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene