sve se analizira

Haljina koju je Meghan odabrala za intervju s Oprom prepuna je skrivenih značenja, posebno je zanimljiv jedan detalj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle je za intervju s Oprom Winfrey odabrala Armani haljinu s izvezenim cvijetom lotusa koji ima simbolično značenje.

Ne prestaje se pričati o intervjuu princa Harryja i Meghan Markle s Oprom Winfrey u kojem su otkrili šokantne detalje o kraljevskoj obitelji i njihovom odnosu s njima.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

Uz sve što su rekli, posebnu pažnju privukao je i outfit nekadašnje vojvotkinje koja je pomno birala što će obući za intervju.

Osim što je dijamantnom narukvicom i prstenom odala počast Harryjevoj majki, pokojnoj princezi Diani, jer su ti komadi nakita nekoć pripadali njoj, simboličan je bio i njen izbor haljine.

Meghan je nosila elegantnu svilenu crnu haljinu na preklop luksuznog modnog brenda Armani čija je cijena 3300 funti, a jednim detaljem na njoj poručila je da je spremna na novi početak.

Radi se o izvezenom cvijetu lotusa koji prema hinduističkom vjerovanju predstavlja prosvijetljene, rast i preporod, a glasnogovornik para je za časopis Town & Country potvrdio da je Meghan haljinu odabrala upravo zbog simboličnog detalja koji je bio povezan s onime što je rekla u intervjuu.

Markle je Opri, među ostalim, otkrila kako se u palači osjećala zarobljeno jer nije imala pravo donositi vlastite odluke, a priznala je i da je razmišljala o oduzimanju vlastita života.

Modni stručnjaci smatraju i kako je izborom dizajnera Meghan obilježila novo poglavlje svojeg života, točnije povratak u svijet holivudskog glamura.

Naime, Giorgio Armani slovi kao "čovjek koji je izumio odijevanje za crveni tepih" jer je, odijevajući zvijezde poput Cate Blanchett, Julia Roberts i Beyoncé, postavio modne standarde za holivudske evente, piše Page Six.

Mnogi su također primijetili i kako se haljina koju je Meghan nosila kod Oprah dosta razlikuje od modnih odabira koje je imala dok je živjela na dvoru, zbog čega su zaključili da je time dodatno htjela naglasiti kako je kraljevski život iza nje. 

Svilena haljina s remenom u struku je sjajno istaknula i njen poveći trudnički trbuh, a par je u intervjuu otkrio i spol svojeg drugog djeteta.

"Curica je", kazao je Harry, a poznato je i da bi Meghan trebala roditi na ljeto.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene