Tako je saznala

Bili su najpopularniji par Hollywooda sve dok on s njom nije prekinuo usred showa uživo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Matt Damon i Minnie Driver bili su u vezi više od godinu dana nakon što je on odlučio voditeljici Opri reći da se ne viđa ni s kim.

Glumac Matt Damon 1998. godine postao je jedan od najtraženijih u Hollywoodu nakon što je dobio Oscara za najbolji originalni scenarij film "Dobri Will Hunting". On i Ben Affleck postali su najbolji prijatelji, a odonda pa sve do danas znamo ih kao tandem.

Pogledaj i ovo Matt Damon i Luciana Barroso - 7 Kako mu stoji? Ljepotu njegove supruge zasjenio je novi imidž glumca koji svi komentiraju, a zbog njega je dobio i zanimljiv nadimak!

No malo smo zaboravili na Mattov ljubavni život u tom razdoblju. Glumac je u to vrijeme hodao s kolegicom Minnie Driver. Damon i Driver bili su jedan od najpopularnijih holivudskih parova, a mediji su često komentirali kako su nedodirljivi. I bili su, sve dok Matt nije neslavno odlučio s njom prekinuti.

Bili su par više od godinu dana kada je Matt Damon došao u goste u show slavne Opre Winfrey. Voditeljica ga je pitala da joj kaže status svoje veze, a on je na to odgovorio da nije u vezi. Sve to komentirala je i Minnie.

"Šteta što je Matt sve to rekao dok je gostovao kod Opre. Očito mu se činilo prigodnim da cijelom svijetu objavi kako smo prekinuli, a i dalje mislim da je to bilo nepristojno. Naravno, mjesec dana ranije u drugom showu pričao je koliko me voli i kako nam je super zajedno", rekla je razočarana glumica nakon njegova gostovanja.

Driver je u tom trenutku njega smatrala dečkom, a navodno prije showa nije s njom razgovarao ni o čemu. 14 godina kasnije Minnie je u intervjuu rekla da je bila mlada i da se potpuno zaljubila u Matta. Način na koji je prekinuo s njom slomio joj je srce, a kada se prisjetila veze, rekla je kako bi joj bilo drago da su ostali u dobrim odnosima.

Matt Damon nakon prekida bio je u vezi s Winonom Ryder, koju je upoznao preko tadašnje djevojke najboljeg prijatelja Bena Afflecka, Gwyneth Paltrow. Sadašnju suprugu Lucianu Barroso upoznao je 2003., vjenčali su se dvije godine kasnije i u braku su do danas.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene