viši cilj

Glumac objasnio zašto je objavio parodiju na himnu Josipe Lisac: "Oprostite mi, malo sam lagao"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Parodija na izvedbu himne Josipe Lisac na inauguraciji Zorana Milanovića privukla je brojnu publiku, a glumac Marin Bukvić objasnio je kako se iza svega krije viši cilj.

Mladi glumac Marin Bukvić prošloga je tjedna na svom profilu na Facebooku objavio parodiju na izvedbu himne Josipe Lisac na inauguraciji Zorana Milanovića. U kratkom je roku njegova parodija podijeljena više od 6000 puta, a video je pogledalo preko 100.000 korisnika Facebooka.

Pogledaj i ovo Josipa Lisac Objavila ga na TikToku Pogledajte hit-video Josipe Lisac prije njenog koncerta za pamćenje u Zagrebu: "Jao, kako je slatko!"

Glumac je otkrio pravu istinu koja stoji iza videa. "Još jednom ste pomogli. Nesvjesno! Kroz osmijeh! A ja sam malo lagao. Oprostite mi!", kaže Bukvić te ističe da iza svega stoji viši cilj.

"Ovaj video nije bio samo video. Bio je mašina s višim ciljem! Pokretač promjene. Prije neki dan dobio sam poruku mame Biljane koja me molila pomoć za svoje dijete. Rekla mi je kako ne može javno tražiti podršku jer se boji reakcije supruga i osude za njenu djevojčicu. Kako nisam bio u mogućnosti sam pomoći, a znao sam da obični apel za pomoć neće biti dovoljan da se ljudi odazovu, odlučio sam napraviti video za koji sam znao da će u tom trenutku pripomoći u preskakanju prepreke koja se stvorila ispred nas", piše glumac.

"Video se munjevito širio društvenim mrežama, inboxima, portalima, aplikacijama. Jednako brzo kao i nove suradnje koje su stigle zahvaljujući tome - a time i nove kune za pomoć. Stotine tisuća pregleda su se brojili, puno vas se smijalo, malo vas se i ljutilo ali nisam reagirao jer sam znao što se događa u pozadini. I uspjeli smo! JESMO!", zaključio je.

Josipa, izdrži. #timLisac #NOHATE #samoljubav ❤️ VAŽNO: Josipa Lisac je vrsna umjetnica, ikona! Iznimno cijenim njenu...

Posted by Marin Bukvic on Wednesday, February 19, 2020

Ispričao se Josipi Lisac i Zvjezdanu Ružiću ako ih je njegov video na bilo koji način povrijedio. "Nije mi to bila namjera. Vaša umjetnost je iznad vremena u kojem živimo. Hvala vam na njoj! Ovih dana mama Biljana i njena princeza dolaze u Zagreb. Idemo obaviti što se obaviti mora. Za njen i osmijeh njene djevojčice! Do nekih novih priča, smijte se, pomažite i nemojte nikada zaboraviti...volite i dopustite drugima da vas vol", poručio je Marin Bukvić na svom profilu na Facebooku.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Reper Vojko Vrućina (Foto: IN Magazin) Celebrity Vojko V prvi put pokazao lijepu suprugu Anđelu i oduševio fanove: "Tko ti je ta mala?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene