Tko je ona?

O najmlađim članovima kraljevske obitelji brine posebna žena, obučena i da im spasi živote

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maria Borrallo jedna je od najpoznatijih dadilja u Velikoj Britaniji i upravo je ona zadužena za brigu o djeci princa Williama i Kate Middleton.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea dosad su se pokazali kao vrlo vješti roditelji, no to ne znači da sve obavljaju sami i bez malo dodatne pomoći. Pa zato zapravo i ne iznenađuje da prinčevi George i Louis te princeza Charlotte imaju jednu od najboljih dadilja na svijetu.

Pogledaj i ovo Princ Louis Baš je morao to napraviti! Nestašni princ Louis ukrao je show ispred crkve, pogledajte fotografije zbog kojih svi govore o njemu!

Njezino je ime Maria Borrallo, studirala je na prestižnom Sveučilištu Norland i jedna je od najpoznatijih britanskih dadilja, a Kate i William angažirali su ju 2014. godine kada je George imao samo osam mjeseci. Od tog dana ona živi u palači Kensington i s kraljevskom obitelji odlazi na putovanja, ali njezina je prisutnost vrlo diskretna.

Britanski mediji i javnost vjeruju da ju vrlo stroga s odgojem kraljevske djece i da kao ostale polaznice Norlanda ne dopušta dječje nepodobštine, baš kao ni ostale dadilje koje su se tamo školovale, a danas rade za neke od najmoćnijih obitelji na svijetu. 

"Ne dopušta pravljenje nereda i glupiranje. Postoje stroga večernja pravila kojih se moraju držati prije spavanja, a u nastojanju da im potiče apetit, svakih nekoliko dana dobivaju novu hranu na meniju", objasnila je stručnjakinja Louise Heren za The Sun.

Također, većina igre mora se odvijati van kuće bez obzira na vremenske prilike, a ona uključuje vožnje biciklima, igranje s psima i u vrtu.

"Ako lagano kiši, svejedno će ih izvesti van u prikladnoj odjeći", otkrila je Louis te dodala da djeca uče uz tradicionalne igre i zabavu, a da o vremenu provedenom ispred ekrana odlučuju samo roditelji, a to je nešto što im ne pada lako, pogotovo Williamu koji je to i sam priznao u prijašnjim intervjuima.

No, Maria će biti ta koja će ih pripremati za obavljanje kraljevskih dužnosti koje ih očekuju, ali i koje već sada obavljaju putujući s roditeljima i pojavljujući se na važnim javnim događanjima. 

Kraljevska obitelj Mariju doživljava kao članicu obitelji, a ona i Kate su navodno jako bliske. Obučena je da se u određenim situacijama ponaša i kao tjelesni čuvar, završila je tečaj samoobrane, a govori i šest jezika.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) Chloe Sevigny (Foto: Getty Images) +3 Chloe Sevigny i Siniša Mačković (Foto: Profimedia) Celebrity Holivudska glumica u 46. godini dobila sina s partnerom iz Zaprešića, dali su mu hrvatsko ime

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene